Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mr.elljay

[玩具報告] SR真三一唔系路玩評

又可等跌價.............:DD
唔低玩,但圖好毒:71:
不如二手同你要咗佢啦~:57:
我覺得四舊水差不多,唔會話好唔值,不過為買而買已經係好多人的習慣了,不過呢隻我無買...
支持樓主正post呢, d相好鬼正~.........等我都快d開黎玩先~:43:
罵總要罵,,但慘在還有人買,,笨大的工作有沒有沒過火,在星矢黃金一二宮便看到,十二隻中,加入的新設計有好有不好,勝在有十二款比佢地試,結果出來有的好有的不好。
大大你鬧時鬧,但D相又影得咁靚咁型,我仲以為係曲線文
老文 發表於 5-9-2013 08:40 PM

photo so great
真係好毒既相!!!!!!!!!!!!!:D
笨大心諗:梗係搵隻受歡迎黎試,炒左整得衰D都大把人買
反而有時d冷門仲認真整,仲靚
P.S.其實我覺得三一山口出最靚最好玩
的確個大腿線條怪怪的.....~
呢個系列之前時有佳作,Bandai唔好虎頭蛇尾呀 ~!

部份意見認同,關節外露很難看、眼睛正面看沒殺氣
塗裝品質及把玩上我覺得這方面作的比新世紀合金好
好扭好把玩、可動又高,BANDAI下了很多苦心去設計這隻真三一,
喜不喜歡就見仁見智了 更期待帝王萬能俠跟GGGG
感謝好圖與評論,提出負面評論就是要向您這樣才讓人信服,總比那些只看日本玩家幾張圖就把這個產品說得自己好像很懂一樣,真是讓人可笑,非常支持樓主的評論,讚讚讚{:1_208:}
可能要求低,我觉得还可以接受
剛剛響灣仔見過實物,整體感覺唔錯喎(雖然下擺系粗壯D),如果唔係已有山口式,應該會入坑!4魚幾,ok!
這款樓主說得對關節比山口更難調得好,只宜站屍跌當真價有理由