Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR真三一唔系路玩評

大大你鬧時鬧,但D相又影得咁靚咁型,我仲以為係曲線文:DD
系要來個直插式椿位,再加三四重拉出式轉軸關節

呢樣野SHF 拉打, 風龍果隻都係咁......拉左出黎啪返入去都驚 :blame:

回復 15# mr.elljay

對你講頸同手肘既評論整之同意,

好後悔岩岩出未到手時我仲幫佢講好說話,

玩上手就知唔對路.
學你話齋,手肘咁多關節,但係個膊

同埋我想講,手肘關節全部外露,但膝頭佢又同你遮晒!!!(大脾肉生左入小腿,怪到不行)

....PS....我都係最高位訂價入手....
大大你鬧到咁狠,但係影出黎又咁毒,想點先?
我個人覺得sr 合金最重點係可玩性,所以成日都搞到關節過左火位。
老老實實,真三一咁嘅設計,要有高可動又要造型夠原汁原味,真係好高難度。
題外話,千值練隻黑三一真係有啲擔心,就算係變態可動都係咁話,好驚到時鬆鬆散散咁。唔敢訂住,等睇你個包膠先。
反而山口式隻真三一就好好玩好好扭, 又有effect parts, 價錢當時都只係百幾蚊
可能呢隻關節配置唔係幾player friendly,但影出黎真係好毒{:1_206:}
我覺得樓主影D POST 好正~~~~{:1_203:}

我自己買左幾隻新世紀.....所以E隻冇入
我都知價錢從來不是師兄考慮之列……{:1_218:}
我前幾天入手了
還是挺喜歡的{:1_227:}
大概12吋玩習慣了~這種便宜小玩具的完成度我反而好驚艷:35:
相靚 隻嘢差…… 完
照片很美 姿態亦一流 如香港的玩具展找你來放展品 就要多毒有多毒了...
相片真係好靚, 值得一讚!!{:1_208:}

呢隻野可以擺到呢D姿態但又係出得效果又唔好? 其他系列又做到咩? 令人費解!!:44: (個人意見)
隻野差你都擺到咁多post同影靚相,好野:71:
個股關節真係好難頂,求其隻SR都比佢好,但小弟對佢隻攞武器o既手更不滿,佢出返天元個種中間得個窿仲好{:1_202:}
看完那麼多報告,沒興趣買來replace我已經有的新世紀。

但如幾個月后,如插到平平地,可能會買給小孩子當聖誕禮物。