Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

[玩具報告] 千值練 CYBERBOTS BX-02 [愛, 能蓋過一切, 即使是你的污點]

我想買,但見有咁多問題,唉..........
回復 1# MAX

當年在下也有玩此Game,也層為它着迷, 它的主角機的機設跟裝甲騎兵有點像,但個人覺前者較型呢〜謝謝MAX大的分享
在下同較偏愛籃色呢~~(▼▼~)
小時候比較喜歡用藍色的~
說起來出SUPER-8或用鞭的那隻也不錯~
師兄你o的相好正!好有心機! SUPPORT!
:71:great report, hope they will make 零 豪鬼 too.

Hope they will develop 零 豪鬼 & Warlock~ YEAH~~:36:
精彩:handshake:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 4 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
其實分件位由day one 已被人鬧爆,不明白為何千值練會選用這設計:67:
回復 36# ToyKnife

公佈出売日子未?
回復 31# karho3693

去睇現貨,有真身睇有真相!
回復  ToyKnife

公佈出売日子未?
eball_al 發表於 9-9-2013 04:14 PM

OHHH, sorry, typo! I mean HOPE! SORRR
I change it back~!!

正爆!!!!MAX師兄哩個帖真係夠晒詳盡精彩,佩服佩服!!!!
可能因為個人同師兄一樣咁鍾意哩隻game,無論機設與人設,
POWERED GEAR或是Cyberbots FMM時期都一樣咁like,
所以睇到師兄咁有心機砌哩個帖都覺得興奮,
而且有更重要,我都係十二分之欣賞西村既人設呢∼:35:

不過講返哩隻千值練產品.......個QC真係.....
如果唔係個份對capcom對西村同對隻game既愛.......真係好難比錢比得落手∼{:1_229:}
其實最初知到千值練會出哩隻,就有一個衝動將佢軍事舊化repiant,
不過講真,平時工作繁忙重邊有時間心機再搞,相信好多師兄都有哩個困境好明白吧.......
但見到實物既QC之後........唔repiant過唔執執佢真係對唔住原著鳥∼{:1_222:}
下載 (723.71 KB)
6 天前 04:32 AM

這Blodia的 SAD位都還算多...
油未乾而被拖花, 上油厚薄不均, 顏料遮蓋力低透出原件色,
水口粗糙,我估基本上是用手直接撕下組件而沒有用剪鉗吧...
部份水口位還被撕下時損毀了一大塊! 膠水漬, 上色出界, 浸油等, 更加不在話下

<<<<<<<

多謝 MAX 兄精采評論,
幾乎中伏。

呢隻o野分件已經衰,
連 QC 都衰埋?

千值鍊一向走高質高檔線,今次真係一鋪返o黎。
以後訂佢,要重新考慮。

早幾日我先訂o左隻巨神哥爾古,
如果我早 d 睇你個 post ,我一定唔訂住!
回復 43# Garycharm

CHING言下之意係巨神哥爾古D分件都衰左?  已經有辦睇?
回復  Garycharm

CHING言下之意係巨神哥爾古D分件都衰左?  已經有辦睇?
eball_al 發表於 11-9-2013 10:40 AM

價高、自然要求高,
睇官圖,分件相信問題不大,
擔心 QC 。