Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 千值練 CYBERBOTS BX-02 [愛, 能蓋過一切, 即使是你的污點]

感謝樓主分享,在下也有saturn的超限定版和畫集呢!
謝REPORT, 雖然樓主D相影得唔錯
但睇番隻野咁多問題, 千值練後面D野我都唔會好似之前咁期待了
[code][/code]回復  Douglas.M.Saint

有冇諗住入埋呢隻?
tonylee12003 發表於 5-9-2013 11:54 PM

Of course and waiting for its news............. :)
变态可动依旧保留 可惜qc就麻麻 riobot第一款加合金试水的作品 总体来说表现还是不错的
謝謝大大噤詳盡既 report :64:
我只入了紅色, 未取貨, 希望 QC 唔好太差啦 :69:
另已訂 黃色, 期待佢出埋 RF-004 Reptos 同 GP-N1 Guldin
如未買的,blue colour 比較好D因紅色好多部分也遮不到底色,色彩不均很明顯,相反篮色可能遮蓋力比較好,沒有這問題。如己有一red 一blue 的師兄,可自制red shoulder.
頭像被屏蔽
做型唔錯
d夾口太多太大似普通玩具

耐唔耐千值練會跣一跣 ( EVA ... )
靈靈性性隻黑三一要好好睇睇呀~~
不過你影到咁鬼正搞到我想入下隻Red shoulder {:1_213:}
MAX兄如果出埋您拿手PS改圖一定引死人~~~:71:

雖然冇玩過佢呢隻格鬥~~~不過人設同阿隆差不多~~~型:$

其實出得好靚~~~可惜自己冇愛~~~:55:

Thx for sharing~~~:78:
謝REPORT, 雖然樓主D相影得唔錯
但睇番隻野咁多問題, 千值練後面D野我都唔會好似之前咁期待了
luciferdark 發表於 6-9-2013 02:16 AM

其實關節鬆唔襟玩係riobot一向既問題
我屋企隻破刃之劍玩左幾玩已經全身鬆晒
好有型!!!!!!!!!!!!!!!
其實關節鬆唔襟玩係riobot一向既問題
我屋企隻破刃之劍玩左幾玩已經全身鬆晒
elvo 發表於 6-9-2013 09:48 PM

我隻第二型態暫時OK
你個隻係?
回復 14# shingotaz

我只蓝色右脚都有咁既情况,打算整只铆钉出来,换返只粗少少既入去。
我果隻左手㬹個機關推唔到最入..... 左邊膊頭初初轉唔到,我最後用死力扭先整返陏佢.....
:80:
原本想訂綠色嗰隻,現在要睇下佢D qc 之後有冇改善才決定。