Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 鐵將縱橫大犯駁!P2天威結局,迴腸盪氣!要讚!

真係晤講晤覺 …… 粗心讀者,大意?作者,抵打 …… {:1_225:}

此时赤武未在人世。

此时赤武若是兩歲,即過了起碼三年。铁路人,冇長大過。

定系

遼人快D大?

另一方面,火组在數年間……………

看畢今期,四个字。

盪氣迴腸!

好正好正的結局!天下一定寫唔出!

正到我都想眼濕。

如果,命運能選擇。

鍾英偉编劇,不禁令人拍案叫好!
如果,命運能選擇。

鍾英偉编劇,不禁令人拍案叫好!
無明: 發表於 22-10-2013 06:01 PM

認同,這個結局是近期最難忘的!
近期熱血組合!

其實最先出藍面人,我以為佢超勁,不過近來好似想要專登弱化佢,否則好似好難打,ANYWAY,接受,都想知前南北院想點…
另外,個赤殺王模型件衫一粒粒,好驚……香港既模型真係有點邪神FEEL
其實最先出藍面人,我以為佢超勁,不過近來好似想要專登弱化佢,否則好似好難打,ANYWAY,接受,都想知前南 ...
多其 發表於 26-4-2014 10:09 AM

其實冇弱化WOR,反而是強化左。

因佢講西方武術較中原膚淺,藍面人只強在功力,招式較簡單。

初出場時,三祖高手都不在,對住D後生的梗係好勁。

近期對火祖也不分上下,藍面人都係武林至 Top3之一。

btw.有冇人可用facebook告訴邱先生佢个刁像手部揸劍有問題?
剛剛 旅行返港,買左今期鐵將睇,睇到龍少套機械人Q版設定,睇落造型簡潔 (如佢所講,70年代feel),希望 套機械人畫得出色,更希望 可以 出下優質的可動玩具 (希望有港玩名廠合作)……
Long time no see ,無明:....:^
hi

I dont know you like to read comic before..........

u write a lot..........

Happy to login again.........
Odysseus 發表於 16-9-2014 01:29 PM
Long time no see ,無明:....
hi

wa wa wa 我久不見。
無明: 發表於 16-9-2014 01:33 PM
wa wa wa 我久不見。

:DD i buy i lot toy this years
Odysseus 發表於 16-9-2014 01:34 PM
i buy i lot toy this years

咁你唔show下?你少玩美玩,只愛shf, figma...
無明: 發表於 16-9-2014 01:36 PM
咁你唔show下?你少玩美玩,只愛shf, figma...

sometimes i buy Starwars 3.75" ga:@