Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 究極神物!!!!—METAL BUILD SP OO GUNDAM + O RAISER 完全玩評報告

大大影得好靚, :71:

哩隻MB 00 Raiser絕對係神物, 但唔會係究極! 只會越買越多! :73:
一向都有睇樓主的報告:)
樓主影相擺pose真係掂!!!
d相影得好靚,METAL BUILD 00系列d機體都係神物,我最鍾意就係GUNDAM EXIA + OO RAISER,兩款都可以換裝,在形態上可以多變化
好有氣勢,又有份量的報告~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
熱血..動感..充滿動感的靚相.....:77:
大大終於入左,等睇大大對佢既評語好耐,佢做唔做到大大既心頭好呢?恭喜晒:77:
強帖劉明{:1_205:}{:1_205:}{:1_205:}
Great Report, support! {:1_208:}
Thanks for your report
多謝支持
唉,隻exia既右肩關節經常鬆脫,問題相當嚴重,每一次擺pose都要裝過隻手上去
kkkiii0079 發表於 1-9-2013 11:44 PM

我都係咁, 勁sad{:1_222:}
亦都尤如究極神級report!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
謝謝大家支持﹗
其實我都係用手機去影D相,所以個解像度先唔高.....
呢隻野,其實要用多少少去扭先擺到POSE,要擺D耐性。
不過,玩完隻野之後,手腳關節難免會鬆左少少,大家要注意一下~
呢隻好多人入~~~支持正post :71:

神物支持~~~~~~~~~~~:35: