Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 魔神英雄傳 龍星號

電鍍鍍金版龍星丸覺得有點雞肋 ,普版顏色較有高貴的氣質
狂戰士 發表於 1-9-2013 07:46 PM

小弟一向唔鍾意電鍍~~~太易氧化~~~:55: 而且隻色真係唔太正~~~覺得金過動畫設定~~~:60:
回復  黑色三連敗

認同
今日忍唔住去咗魂展睇隻龍星丸,但講真無想像中咁靚...
...
hosnake 發表於 1-9-2013 07:57 PM

我好鬼怕電鍍~~~特別玩既過程~~~好易花~~~同隻色太金~~~:55:

如果未買~~~您都可以考慮電鍍版~~~我估都係貴小小~~~不竟玩貨都不平~~~:76:

冇左河馬大叔既~~~戰王~~~我要哭了~~~~:help:
敗兄出正POST一定支持~ 呢隻冇入到, 對鍍金版較有興趣呢~
ray文 發表於 1-9-2013 09:49 PM

謝雷文兄支持~~~~:handshake:

原來您等電鍍版~~~唔怪得唔入呢隻啦~~~:34:
飛云做得很精细∼∼∼∼!:71:
夏鬼丸都好吸引!
dereknov24th 發表於 2-9-2013 12:43 AM

YES~~~:71: 但冇雀仔D機~~~:55:
好似會出黑龍角喎
期待下先
simonpo 發表於 2-9-2013 03:42 AM

我覺得B記下年好睇重魔神~~~任何主角奸角機都有可能出~~~:71:
professional !!!!!
滴滴仔 發表於 2-9-2013 11:18 AM

真的嗎~~~~多謝您地教導啊~~~:$
其實出 VER2 龍神號 我覺得係好事, 睇返第一版真係唔太靚, 如果今次出得好, 我都會買埋佢 !!!!!!
Vince 發表於 2-9-2013 11:28 AM

其實初版都唔差~~~~反而VER2好似大隻D~~~我寧願佢出多D其他好過番炒~~~:56:
見笨大咁有心,我決定儲齊魔神系列!!
EricBanana 發表於 2-9-2013 01:40 PM

師兄~~~停一停~~~諗一諗~~~血路黎架~~~{:1_236:}
謝雷文兄支持~~~~

原來您等電鍍版~~~唔怪得唔入呢隻啦~~~
黑色三連敗 發表於 2-9-2013 09:17 PM

唔係呀敗兄, 當修完隻SR真三一之後有考慮過入龍星,,,,,,,,,,,點之突然話出電鍍版.......就係咁先唔入住咋~{:1_197:}
飛云做得很精细∼∼∼∼!
gazza1211 發表於 2-9-2013 09:17 PM

可惜下隻冇河馬大叔~~~~:oh:
唔係呀敗兄, 當修完隻SR真三一之後有考慮過入龍星,,,,,,,,,,,點之突然話出電鍍版.......就係咁先唔入住 ...
ray文 發表於 2-9-2013 09:24 PM

係~~~唔見您出31post :@ 我都入左隻31~~~不過見咁多師兄出冇出post~~~:78:

原來您見到佢出電鍍先唔入普通版~~~古蠱啦您~~~:x
VER2會考慮,VER1全PASS
係~~~唔見您出31post  我都入左隻31~~~不過見咁多師兄出冇出post~~~

原來您見到佢出電鍍先 ...
黑色三連敗 發表於 2-9-2013 09:29 PM

近排多野玩嘛................:(
真係咁0岩咋.........仲有龍神舊版都冇入, 佢又出2.0喇~:D
近排多野玩嘛................
真係咁0岩咋.........仲有龍神舊版都冇入, 佢又出2.0喇~
ray文 發表於 2-9-2013 09:33 PM

舊都冇入~~~:Q VER2~~~我覺得大份左D~~~~:55: