Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ROBOT魂 龍星丸一入................!!

完全同意,我買咗先前嗰三隻超級版,QC麻麻地,如果唔係開咗個頭我一定放棄, ...
CombattraV 發表於 17-9-2013 01:27 PM

其實唔關QC事, 根本個設計已經令人火滾
唉, 我之前見周圍都冇得訂, 仲仆咗出去INS XX宝果度訂隻亞版成5條魚....
依家日版都只係賣4魚 ...
大次子 發表於 16-9-2013 01:34 PM

今日我響街見已經生發發了
頭像被屏蔽
暫時有幾間在賣 "生吾發" , 而昨天 19 : 00 開始限量 168 隻特價賣 "生陸發" 的蒸粉, 今天仍 ...
mythsgod 發表於 21-9-2013 07:14 PM

不過始終呢隻有愛既人好多, 引用以往其他大熱角色為例,
開頭貨多時會有好明顯既跌價期. 但之後好快又會升得貴過原價.
如果自用自己玩還好, 想賺錢既就可能要長遠投資了.
不過樓主d言論, 似係投機, 多於分享件玩具.
哈哈~買3盒..果然有眼光...宜家跌到叭叭聲
哈哈~買3盒..果然有眼光...宜家跌到叭叭聲
熱血追擊者 發表於 24-9-2013 02:45 PM

點止3盒咁少
    http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =7057330&fromuid=66
頭像被屏蔽

“生死發“都見過啦,遲早有段時間有機會搵到三舊有找。有心等o既師兄可以再等等。利申:我就“三舊中“個人覺得合理已入了。