Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ROBOT魂 龍星丸一入................!!

台北車站地下街 Y區中間位置有好幾間專賣玩具的店舖, 部份也是連鎖式的, 你可以逛逛看!
mythsgod 發表於 2-9-2013 12:15 AM

呢個我大約都知,不過比較過之後唔夠萬年去開果間平同埋齊款。
舊年我隻YF-29 早乙女係果度順路訂既,5700台幣

另外你留意下,山人無覆我架,呢度好多師兄都知佢係台灣炒家一名,
我倒想佢開店名等我下次出差會下佢:ar:
K島智X神又出現
有神快拜!
luciferdark 發表於 2-9-2013 12:42 AM

好,我又拜下:64::o
回復  狂戰士

起碼貴不過這ROBOT魂 Seravee Gundam GNHW/3G
oscarf000000 發表於 2-9-2013 12:37 AM

最貴應該係 CODE GEASS 隻 ORANGE 機?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
覺得短時間應該不會再版,這次龍星丸貨量極多,跟聖衣神話ex山羊一樣貨量爆多,所以價格很平

為了一盒QC不好的光龍劍,趁著便宜又有多盒可挑選的時候,又去買了一盒,累積起來共四盒,cc

半年後保證是以後最貴的ROBOT魂

狂戰士 發表於 2-9-2013 12:05 AM

貨量極多  -> 半年後貴極有限
咁簡單的道理, 小朋友都識
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
想當初聖衣神話EX雙子量也很多,半年後就.....cc
狂戰士 發表於 2-9-2013 12:08 PM

EX雙子量唔多, 而且一直冇再販, 又有初回特典, 現在才咁貴.

睇返原來你訂左一箱, 難怪主觀願望咁強烈
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =7042223&fromuid=66
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實訂了兩箱=w=
狂戰士 發表於 2-9-2013 12:48 PM

一係留返自己砌牆, 或者趁仲有人買快D散, 想炒就冇可能的了
一係留返自己砌牆, 或者趁仲有人買快D散, 想炒就冇可能的了
redfish 發表於 2-9-2013 01:38 PM

:x:x:x 我睇到訂左兩箱真係笑左,確信佢同尋x寶,x月果啲一樣係炒家店
唯一唔同既,係佢智商明顯較低:34:
頭像被屏蔽
唔洗咁緊張!
樓主講緊嘅係佢想令台灣果邊缺貨啫
香港呢邊水浸都唔關佢事
{:1_218:}