Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SRC 真三一萬能俠(加新世紀斧頭, 其他系列三一)

回復 14# gazza1211

EX   真三一真係好正架,可動得黎又有型有霸氣,又精細∼∼∼:love:
D架"餐"好鬼正呀..............:handshake:
唔係比唔比,只不過大家想睇下有咩分別啫˙…
    樓主都冇問題,閣下真係……
tonylee12003 發表於 1-9-2013 01:31 PM

我祗係想講兩者產品定位都唔一樣,又有乜好比較呢..
視乎玩家註重好扭,把玩用意定係外觀完美,擺設用意而買唔同噶產品
就好似之前有人用EX合金比山口式,然後將山口式插到一文不值一樣..

而且果位兄弟幾乎在每個SR真三一噶帖都留言同樣噶一句話.好似幫新世紀合金做廣告咁樣,真係唔知佢想表達啲乜咯...
我祗係想講兩者產品定位都唔一樣,又有乜好比較呢..
視乎玩家註重好扭,把玩用意定係外觀完美,擺設用意而 ...
DSEMI 發表於 1-9-2013 03:43 PM

{:1_237:}~~~~~~
都係大斧有氣勢d:35:
Really thank for you comparison and sharing. Because i plan to forgiven it if the size is similar to  新世紀合金 :64:. Now i decide to pass it thank you.
真係唔錯,可惜我今日出時已無平貨

馬仔 發表於 1-9-2013 11:13 AM

原來和新世紀合金差不多size, 可動唔差, 現在插水價又真的買得過.
再加大合照, 所有真三一, 加黑版真三一.

last la, 唔再加啦.:64:

好野點都推一推,價錢可動QC都值得一入.
三一軍團{:1_236:}好感動啊:D謝謝大大分享:77:
SR好玩好多,新世紀係好重,不過活動能力好唔惦。

好野點都推一推,價錢可動QC都值得一入.
xleo 發表於 2-9-2013 10:41 AM
回復 27# 馬仔

絕對同意呀,SR呢個坑真係死得多人,集合金(機械人點都係金屬正D,山口膠都係...擺得耐仲要...),又出得快,可動又跟得到山口,最重要唔大隻,好適合我呢D地方唔大,但又想儲得多既玩家
我真三一無定, 反而帝王定左, 不過算啦, 拉上補下, 就算SRC GGGG 出, 我都會定.:36:

回復  馬仔

絕對同意呀,SR呢個坑真係死得多人,集合金(機械人點都係金屬正D,山口膠都係...擺得耐仲要... ...
xleo 發表於 3-9-2013 10:28 AM
我真三一無定, 反而帝王定左, 不過算啦, 拉上補下, 就算SRC GGGG 出, 我都會定.
馬仔 發表於 4-9-2013 03:28 PM

我都同你一樣呀,不過買玩具同買股票一樣,無乜可能每次最低位買入,而且玩具最重要買到心頭好,訂就算貴少少都值既,但出先買有機會無貨,被店鋪HOLD貨,或價昇天.....