Toysdaily 玩具日報

查看: 10611|回復: 30

[玩具報告] SRC 真三一萬能俠(加新世紀斧頭, 其他系列三一)

呢隻以平平地入, 質素與同一時間買既龍星丸相比, 我較喜歡真三一.....................好玩好多, 真三一平過龍星丸, 重過龍星丸, 多PARTS過龍星丸, 但平過龍星丸.............

盒面.

內吸塑.

素體.

肚打開, 可以換PARTS 成Getter Beam.

GETTER BEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

出GETTER SunShine 手部PARTS.
[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1150218_10151820679368258_750241984_n.jpg[/img]

超大武器-大簾刀.

{:1_208:}.........果然好眼光........我都係睇中呢樣, 所以決定入呢隻三一冇入龍星.......宜家平價入到三一, 龍星仲可以出鍍金.........{:1_203:}
Any brother can make a comparison to 新世紀合金
我覺得隻眼既問題好少,輕手油下就OK,
如果有愛我都會買隻,而家暫時唔買住嚕!
好, 我番去比較EX, 新世紀合金, SRC, 山口, 山口扭蛋, 同SD扭蛋.:36:

Any brother can make a comparison to 新世紀合金
計六六 發表於 31-8-2013 12:29 PM
比想像中多野玩...{:1_203:}
師兄你好似都有山口真三一, 換埋佢把斧頭影啦, 好似幾夾架
計六六 發表於 31-8-2013 12:29 PM

SR註重可動
新世紀註重外觀
比乜嘢?
真三一是我杯茶,睇官圖時好興奮,不過睇實物又覺得未發揮佢嘅味道!
哈哈,其實我影左未貼,等震貼!!{:1_205:}

uote]師兄你好似都有山口真三一, 換埋佢把斧頭影啦, 好似幾夾架
kinis 發表於 31-8-2013 01:18 PM [/quote]
加新世紀真三一斧頭.

亂入, 龍星丸.
\

本身呢把係黑色真三一斧頭, 是夜光的.

last one!!
我今日都入左三一,真係幾正.
但唔知係咪我驚整爛, 隻三一提唔到腿.
攪盡腦汁都只係屈到少少, 唔好話提腿至60~70 度,
45 度都唔得.
請問大大係咪有方法呢? THANKS
新加不同廠商真三一.

新世紀

山口式.

山口式盒蛋, 好多年前出, 好多都斷曬, 用aa膠攪惦.

hg 扭蛋.

ex真三一戰機.

ex真三一斧頭, 拿唔起.

大人同小朋友.

看过比较,明白了!谢谢比较。看来,ex真三一才是皇道!可惜我没钱没位置。。。。。。。
SR註重可動
新世紀註重外觀
比乜嘢?
DSEMI 發表於 31-8-2013 01:24 PM

唔係比唔比,只不過大家想睇下有咩分別啫˙…
    樓主都冇問題,閣下真係……{:1_224:}