Toysdaily 玩具日報

查看: 12693|回復: 12

[個人收藏] 時代廣場.....富野大師........戰利品......

作完文,2日前先收到EMAIL中左今次既簽名,本來想買盒佢有份既MG GUNDAM 3.0 ,不過心諗收藏又唔方便,而且冇左對模型既熱誠,諗到拎今年去台場影既相上簽名,好彩曬相鋪師父好人,本來要等一個星期既18R,2日就起左貨.....開心死........

:handshake:恭喜晒~
Nice to meet you.  :shy:
Nice to meet you.
Douglas.M.Saint 發表於 25-8-2013 04:59 PM

我就排起德哥你後面,見你拎好舊既rx78 模型^^
咁小弟排得比你兩個前啲; 我前一位俾咗個足球阿富野sir簽...
我就俾咗隻MG 3.0佢簽, 仲自備咗支新買嘅金色粗Marker俾佢用...富野sir簽完話支Marker好寫過大會安排果啲, 結果我送咗俾佢用...
咁小弟排得比你兩個前啲; 我前一位俾咗個足球阿富野sir簽...
我就俾咗隻MG 3.0佢簽, 仲 ...
jamcat 發表於 25-8-2013 06:37 PM

即時叫佢簽多個係自己個身到 ma ... :36:
即時叫佢簽多個係自己個身到 ma ...
Vince 發表於 25-8-2013 19:08

簽上身? 簽咗唔通唔冲涼麼....

佢開頭想用黑色筆...跟住我話可唔可以用金色..佢話OK{:1_197:}

OT一問: 邊隻金色Marker咁好寫? 想買支傍身。
佢開頭想用黑色筆...跟住我話可唔可以用金色..佢話OK
kevin629 發表於 25-8-2013 23:55

(當時旁邊嘅staff轉述富野sir嘅話!)
大會提供嘅Marker太廢唔好寫...
富野sir見到我準備定私伙金色Marker, 好開心! 簽完讚支筆咀粗身又好用~
見佢咁爽, 我咪留低支筆益吓後便啲Fans...(富野sir打算還番支筆俾我, 我表示唔駛.."大丈夫", 小弟啲日文屎! 十幾蚊算啦!)

小弟只有用DC取簽名:no:
(當時旁邊嘅staff轉述富野sir嘅話!)
大會提供嘅Marker太廢唔好寫...
富野sir見到我 ...
jamcat 發表於 26-8-2013 12:32 PM

原來係咁....多謝大大支金筆:D
very nice.  congratulations.