Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Toys - TKlub - Oroshi's decal problems

最後果句即係話俾你聽, 出貨俾你之前已經知係特別版, 所以唔會補俾你<----咁即係唔係盲盒抽啦:45:
今次普通版變特別版{:1_226:}
最後果句即係話俾你聽, 出貨俾你之前已經知係特別版, 所以唔會補俾你
toms110 發表於 29-8-2013 10:40 AM

今次呢隻已經未開盒已經知啦......紙皮箱有黑或者白點就中獎
今次呢隻已經未開盒已經知啦......紙皮箱有黑或者白點就中獎
改咩名好? 發表於 29-8-2013 09:56 PM

我知.
但有幾多"普通人"中獎?
起碼我身邊&#22021;、我上開&#22021;forum入面識&#22021;同唔識&#22021;人,無個中, 而show出&#22175;中獎果一、兩個, 跟本係3A自己友, 咁我無辨法唔葡萄&#22083;{:1_204:}
請問邊一兩個3A自己友中獎?
我知.
但有幾多"普通人"中獎?
起碼我身邊&#22021;、我上開&#22021;forum入面識&#22021;同唔識&#2202; ...
toms110 發表於 29-8-2013 10:49 PM

我都識一個 買2隻唔中......

老實講...都係睇單做人姐.....係台灣論壇見到 有人買5隻中1隻.....

應該買幾隻都會派1隻特別版架啦<----呢樣我真係相信....我買得1盒 天日送尼...我都唔望會中到特別版.....

我想要隻黑色.....會貴幾多倍呢{:1_240:}
我都識一個 買2隻唔中......

老實講...都係睇單做人姐.....係台灣論壇見到 有人買5隻中1隻... ...
改咩名好? 發表於 29-8-2013 11:10 PM

我買3隻, 唔中, 唔出奇喎, 我覺得無問題
但今次預先&#21946;個盒度mark定記號, 同上幾次&#22021;完全唔同做法(inter TQ、Inter Baka....)
而佢地又有record低, 咁仲唔係人為? 人為OK喎, 但係唔好講到抽獎咁, 引人訂多幾套嘛
另外, 如果好似師兄你咁諗, 買得多佢就會"人為地"俾隻黑白貼你, 咁我想話俾師兄你知, 台灣果邊有個我識&#22021;會員, 佢訂&#21655;10隻, 但無隻中囉.
我都買了2隻,但都是不中,上早國討論綱已有玩家中了,但特別的是啡色盒出面有個灰色dot mark往,那麼就不是3A所說的特別色,其實如果是這樣,我就不買2隻,TKclub 2隻我都訂了2隻,大佬3A可否出聲講發生什麼事,真是比你玩死! {:1_200:}:63:
小弟今天才收到,真好彩,只買一隻,中&#21655;白點
{:2_304:}{:2_304:}{:2_304:}........
小弟今天才收到,真好彩,只買一隻,中&#21655;白點
online_yu 發表於 30-8-2013 20:27

:71: 閣下不是某些人所講的3A自己友吧:71:
回復 26# 出前一丁

本人祗是一名玩具玩家,絕對不認識3A人

我覺得3a應該是跟order no 抽特別版,每個箱都有唔同no。
利申我買2隻都唔中。
回復  出前一丁

本人祗是一名玩具玩家,絕對不認識3A人
online_yu 發表於 30-8-2013 09:30 PM

師兄可否Show你隻TK比各位睇,唔該。:71:
回復 29# fireball91
小弟未試過upload相,本人是用iPad 睇TD,可否教我謝謝:64: