Toysdaily 玩具日報

查看: 7437|回復: 13

[分享討論] X-Men會否成為Hot Toys繼Avengers、Iron Man後下一個大Project?

已經上映了六部系列電影的X-Men,
明年暑假會推出第七部電影:X-Men: Days of Future Past
卡士非常強勁
簡單地說就是前六部電影幾乎所有角色都會出現
勢必成為明年票房巨片

不知道X-Men會否成為Hot Toys繼Avengers、Iron Man後下一個大Project?
我很期待
但也害怕又要大失血!
已經上映了六部系列電影的X-Men,
明年暑假會推出第七部電影:X-Men: Days of Future Past
卡士非常強勁
...
kenworld 發表於 23-8-2013 01:08 PM

唔可能, 本質問題: 造型太7太娘
加上冇一個好似IRON MAN既領軍人件 (我指吸FANS能力)
最多都係出大熱角色
Wolverine個d
xmen都不是MARVEL班底, 不可一概而論.
maybe
Guardians of the Galaxy!
希望到時會出隻狼人啦,最近呢隻不太岩,之前果隻又俾人炒得太勁
除左狼人, 其他都冇興趣
如果講應該,呢次狼人2都應該出隻12吋,但冇……
同樣只係想要狼人
可能呢批演員在香港沒有咁紅?
但戲入面好多位拍完X-Men後,近年都已經紮起:
1. Jennifer Lawrence (新影后) - Mystique
2. Nicholas Hoult (Warm bodies, Jack the Giant Slayer) - Beast
3. Ellen Page (Juno) - Shadowcat
4. Evan Peters (美劇American Horror Story一二季) - QuickSilver
5. Michael Fassbender (普羅米修斯) - young Magento
...
..
.
回復 4# bigtomm

X-men 點解唔係 Marvel 班底? Iron Man 和 Avengers 未於電影咸魚番生前, X-MEN 是 Marvel 旗下十多年中最賺錢的 titles. 你咁講都係果班因為 Iron man 先識咩叫做 Super Heroes 的人吧.
想佢出Professor X年輕版,但只聞樓梯響:76:
其實x men, 最多人識既狼人都唔係咁多人like(指本身對美漫冇咩認識果d)
所以 hit 唔起............
我估最主要係同電影版個個造型一係就黑嘛嘛制服、一係就便服,出figure難吸引人買啫,係未有Marvel Studios嗰堆電影前,即係未有Iron Man電影比較前,x3已經連Toybiz都唔出6",要後來孩佬買咗Marvel電影版權先約略出幾隻。
坦白講,Iron Man依家係因為電影三集先爆紅啫,特別非美國本土地區。未有電影前有幾多港人識邊個Iron Man咩﹖反而Marvel以前香港最紅係X-men同spider-man,動畫都播過啦。