Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mugfei

[分享討論] 新BATMAN

講真,搵邊個都會有人插...
如果某日Reboot BATMAN,有新Joker 時,仲多反對聲音...
希夫 同 積尼高遜演得太好。
講真,搵邊個都會有人插...
如果某日Reboot BATMAN,有新Joker 時,仲多反對聲音...
希夫 同 積尼高遜演得 ...
kimlam 發表於 23-8-2013 03:13 PM

呢條友真係比較唔適合……令人信服既選擇有好多……
Ben 的演技一向麻麻.  只有靚仔, 但我令選個有性格既去做.
外國反應最大,同我想知佢演夜魔俠衰D咩?
多餘啦!當日宣布Christian bale演batman仲多人插,插到上天落地!睇戲啫!睇左唔好睇先插啦!
Ben Affleck名氣不小價格便宜...華納想拿Ben Affleck的名氣beat Robert Downey Jr. ......{:1_203:}
冇bale唔緊要
當年cast bale同heath都好多人插
但至少佢兩個識做戲
ben affleck冇戲到極點
同tvb班小生天相伯仲!
睇argo都知佢冇戲
揀都揀個有戲啦!!!!

MOS2從來都冇話係超人大戰蝙蝠俠
可能只係配角身份
冇bale唔緊要
當年cast bale同heath都好多人插
但至少佢兩個識做戲
ben affleck冇戲到極點
同tvb班小生 ...
movieken 發表於 23-8-2013 11:52 PM

BALE本身真係性格演員來
睇佢做American psycho
佢最成功應該係珍珠港~不過係套成功,而唔係佢!!!

百度D朋友POST外國改圖,D人玩得勁開心.....haha......
當年搵Christian bale做Batman,都覺搵殺人狂做?得唔得呀?
見架Batmobile有個大大車軚,成架桿馬車咁,唔係應該似跑車咩?
搵Heath Ledger做Joker?之前Jack Nicholson做得咁好,唔睇好喎?
一切都俾 Nolan搞掂晒。

但新Superman唔係佢拍,Ben Affleck真係俾唔到人信心,尤其上次Batman系列太成功了。
回復 26# ZARD

非常認同
特別係超級英雄片,除咗演員外,導演風格同創意先係成功關鍵,
Nolan 嘅 Batman 就係最佳例子。
Hope it is not a repeat of Daredevil! :@
回復 24# 044044a06

師兄,你梗係沒翻查資料,珍珠港都係ben同michael bay失敗之作。
michael bay都係靠老變先挽回少少面子。