Toysdaily 玩具日報

查看: 8149|回復: 28

[分享討論] 新BATMAN

Ben Affleck 決定做Batman 對 Man of Steel.......有無好推介可以先行自組!!:57:

相關帖子

頭像被屏蔽
好驚變成另一套Batman and Robin. 即有George Clooney 做的那套垃圾。
呢條友小本製作就得,一拍大製作就爛多……
加埋華納急功近利既舉動,呢套BvS我唔太睇好……
Previously he was Daredevil.....oh no:/
呢條友小本製作就得,一拍大製作就爛多……
加埋華納急功近利既舉動,呢套BvS我唔太睇好……
neo.L 發表於 23-8-2013 01:17 PM

急住推出來打MARVEL..
好心DC收皮啦
MOS已經唔好睇, 根本得班舊底FANS自HIGH
BATMAN3步曲成功在可以吸到好多新FANS
冇BALE既BATMAN我係唔會接受
唔好呀~~~:time:
都未有新batman造型點自組?? XD
到時真係  "賓大乏力"
bad choice
:36:
頭像被屏蔽
回復 11# iwillneverlose

kaka:63:
有人已模擬BEN"S Batman......

【蝙蝠俠接班人】77%網民反對班亞弗力演蝙蝠俠

華納兄弟今日喺facebook上,宣佈咗新一任蝙蝠俠,係曾經扮演過夜魔俠(Daredevil)嘅美國男星班亞弗力(Ben Affleck)之後,網民反應都係……:No! Please! No! Nooooooo! Please, God, no!

反應真係幾一面倒咁樣話:NO!

華納個facebook專頁,已經有好多人留意彈班仔,話佢唔多適合,N年前的《夜魔俠》已經係噩夢,依家仲要取代基斯頓比爾演BATMAN……咁不如搵埋麥迪文(Matt Damon)做羅賓,因為佢哋私底下係好好朋友。

而喺發放呢個消息嘅電影網站《Variety》,做咗一個民調,有77%都係反對班仔飾演蝙蝠俠!有人更話:「一想要找演員演蝙蝠俠,我每個可能性都想過了,就是偏偏沒有想過要找班仔!」

網民心聲 (華納及Batman fb專頁)
「我只是不想見到他演蝙蝠俠。沒有基斯頓比爾,我覺得我會繼續看Marvel的作品。」
「他完全不襯,令人傷感的消息。」
「佐治古尼翻版,再一次失敗!」
「非常差的決定,!!!!他不是韋布斯(BRUCE WAYNE)!!!」
「我知道這不是玩開笑的,真傷感的一天。」
「真是很壞,有多壞?正如找韋法路去演馬丁路德金,分別在於那還比較可笑。」
「點解要破壞超級英雄?」

睇黎搵呢條友做都係賴嘢架啦,冇christian bale唔緊要,但都搵個好啲嘅接班人啦 :72: