Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 黃家駒 BEYOND 二十週年攝影專輯

回復 38# tigershark1117

我反而覺鬼佬鼻高輪廓出較易雕, 東方人鼻平較難掌握. 可能家駒鼻圓圓較易捉這特徵吧.:52:
最起碼呢隻一望,就知道係家駒,唔會好似依家隻哥哥咁,第一眼望到會睇成湯振業咁啦~~XD
tigershark1117 發表於 23-8-2013 03:07 PM

超同意呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 根本係祖藍~ 要就角度打燈先似. 我買佢12"把托咩?!:ice:
回復 47# darknight

師兄 : 你當買左 "祖男" FIGURE 會唔會好過 D ? 遲 D 再加埋 "祥仔" 大熱版, 尚欠 "思捷" TONY 就可以儲齊 " 福祿壽 " 完全版啦, 幾興奮 ! (HOTTOYS 對我地真係好體貼架.)
真係希望HT會再出多次家駒
回復 48# 有性格

我更興奮係我無入到祖藍哥哥版!!! 走運呢~
真係希望HT會再出多次家駒
brucehung 發表於 24-8-2013 01:40 AM

唔知會出成點, ht頭雕質素近兩年頂飄忽....
但我信家強唔會再比出家驅了。
好帖後推一頂~~:43:

Like!!:71:
今時今日要攞beyond版權我諗都無乜可能,

呢隻可以係超絕版, 家驅迷不二之選
回復 52# 水水的基地

等錢洗味會囉...
回復 53# catcat

謝貓神賞識。
回復  Toys_fan

那要看你的標準是什麼. 用真人比當然比不了; 但以坊間零家駒12"來說. 還要是五年 ...
darknight 發表於 23-8-2013 07:55 AM
我從不是hottoy fans, 但家駒兩隻都有入, 當年綠衫隻慈善版都有bid, 但出到$6000都 bid唔到~原來咁快巳過了五年
呢隻的確係神物!
而且見到h記當時對玩具嘅細緻同執著,就算而家技術進步但冇左個份熱誠......:oh:
回復 57# hongwohse

我個FRIEND同你一樣. 買了家駒就從沒入HT了. 回望時間... 又真的過得好快. :68:
回復 58# 上帝

AGREE X 10.  衝出香港就唔記得佢自己靠邊個係邊度發跡. 大笨象匯豐都係咁. :ice:(當然HT唔係銀行.)