Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] PI Ironman Mark VII 開箱 (加兩幅可動性相)

回復 29# rrhk2013

(個人意見)睇師兄share條link~ 可動性就咁睇好似唔算太差wo~
不過唔知爆唔爆到地~爆到地就真係唔差喇!
HT個隻可以爆到地而且幾自然添
anyway, 同好多師兄一樣... 冇錢買, 對我黎講幾貴下!
remote開燈好正><
回復 30# neoneo
Front view係HT靚, but side view就PI靚.
回復  chuboy

有關可動性可參考以下台灣開箱連結(前面要加http):

://forum.pantoy.com/forum.php?mo ...
rrhk2013 發表於 22-8-2013 09:57 AM

睇左, 唔錯
…………………………、……
回復 16# Code

我就覺得只有重量感贏HT...其他方面ht好d{:1_220:}
相比之下HT胸部很怪 :36:
相比之下HT胸部很怪
ltkeric 發表於 22-8-2013 11:00 AM

除左胸甲, HT版手臂中間關節位過長, 好唔自然.
回復 13# DIG

已加了兩幅可動性相 Thx
除左胸甲, HT版手臂中間關節位過長, 好唔自然.
rrhk2013 發表於 22-8-2013 11:14 AM

x 2 .......................{:1_204:}
回復  DIG

se1380 發表於 22-8-2013 11:20 AM

Very good!
好正!!!!
Does the PI one come with exchange parts such as the weapons on the arms?  Can it do the 90 degree palm move?

Can PI's chest be removed?  If not, that explains the gap.
頭像被屏蔽
一開始已經冇話有parts換
對我黎講完全唔重要, 反正從來唔會換
有得換我仲驚佢易甩
回復  DIG

se1380 發表於 22-8-2013 11:20 AM

請問師兄邊度訂? 可唔可以爆地?
點睇都正過HT啦下話,起碼隻眼正常番,又remote又hall of armor
回復 43# ericcafe

很可借小弟整了很多次都做不到,可能小弟細&#32966;{:1_229:}
在迷田訂