Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] PI Ironman Mark VII 開箱 (加兩幅可動性相)

呢隻缺點係無咩機關

但不論外型、比例、面相、重量感都贏HT十幾係街
呢隻缺點係無咩機關

但不論外型、比例、面相、重量感都贏HT十幾係街
Code 發表於 22-8-2013 01:08 AM

入左,係咪:handshake:
上網睇個hall of armor係用磁力吸住隻mark 7
個外盒個avengers字都係金屬
又有remote著燈
比例唔錯
算係咁啦
Btw.無錢買=(
不是 HT 出品 的 IRONMAN

會唔會好快比人DELETE 的 :36:
真係離晒罩{:1_197:}
Other than it is die cast, I really do not understand why some Ching can try to claim this PI is better made than HT.  There is truly no comparison on all the detail parts.
回復 20# kaselai

離晒罩都受歡過你十條街!抵輸啦Play仔。{:2_320:}
可動程度究竟係點呢??
呢點好重要
如果勁過HT好多, 可能樓上d意見會唔同晒
不是 HT 出品 的 IRONMAN

會唔會好快比人DELETE 的
hktfhktf 發表於 22-8-2013 01:34 AM

這裏是美玩區, 應該不會。
樓主可否放多D可動性相看看?

1比之下ht果隻心囗想㸃,p
I呢隻比例好好!
之前無比較HT果隻唔覺有問題, 一比之下HTo既比例有d K型:54:, PI呢隻比例正好多:35:
大家都叫1:6,點解差咁多高度既?

2隻都幾好,但ht個心口相比下好似太低
回復 23# chuboy

有關可動性可參考以下台灣開箱連結(前面要加http):

://forum.pantoy.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26760&extra=page%3D1&page=1

可動性應該唔錯.
身形比例比HT好...................可惜太貴:38: