Toysdaily 玩具日報

關於天下限定250隻 Hottoys 步驚雲 通知

今日收到email 話中左第二輪.......之前都無講過有第二輪,唔知真定假呢,有無大大都收到?
saihttam 發表於 18-11-2013 10:20 PM

我都收到! 因為已經太耐, 多少錢都吾記得
不過真定假??有第二輪?
我都收到話第二輪中咗,重叫我回覆要唔要,如要就比個戶口我過數,有冇ching知真定假!
回復 47# shaeiken

嘩, 如果要就俾個戶口你入算?........小心D好喎........如果要落訂, 點解唔係去HOTTOYS或者天下公司?.......過O左錢收據都冇張......唔可信~~~~~
如果證實係有人存心詐騙, 我強烈建議要報警..........
收唔夠籌?所以有第二輪?可能仲有第N輪。。。
我同我朋友都第二輪中左!咁易中?只吾只250隻?
想打去問hottoys係吾係真又話係天下既事佢地吾知!
需然我冇訂!:unhappy:眾師兄打去天下問吓好喎!{:1_215:}唔係有
回復 52# sunnyfatb

唔係有咩損失就唔好啦!:no:
今日回覆咗佢確認購買,佢要我入全數1480到佢中銀戶口,現在重考慮緊入唔入好!
正常邊會叫人過數先架有古怪
回復 55# mana
入全數真係有古怪呀!{:2_286:}ht都只係收訂!
利申:我冇訂:(
問左天下, 電話: 2561-8172 (電話search from 天下網站),  問左銀行户口同電郵內的銀行户口一樣,大家放心.
HT不係話隻步生2013年第4季推出

商品未有更新d消息
款項卻要過數先收:(
其實我連佢係咩樣都唔係好記得
留電話叫對方聯絡你,已入數{:1_208:}