Toysdaily 玩具日報

關於天下限定250隻 Hottoys 步驚雲 通知

恭喜各位中獎的CHING :77:
我只係知....填表個日個女仔講...到時會e-mail通知,交錢要直接上"天下"鰂魚涌辦事處直接交錢「並唔係上面講 bank-in囉。
我都收到call,都係入錢去銀行

我都收到CALL.我都係入數去佢地銀行戶口喎..

又唔中{:2_320:}
都有好多 CHing 中.........自己就唔中 :49:
當日行去天下counter問個職員想抽呢隻,跟著佢比張form我填,都唔駛排隊1分鐘攪掂,個number好似17x號,唔知其他抽中嘅ching個number有冇過250,就知係唔係順派250隻或者真係抽
我信大大一定中左因為我尋日收到天下電話又係過數有埋number俾我
玩具人生 發表於 16-8-2013 05:09 PM

恭喜師兄...
大家都中左...
:71:
當日行去天下counter問個職員想抽呢隻,跟著佢比張form我填,都唔駛排隊1分鐘攪掂,個number好似17x號,唔知 ...
12jack 發表於 16-8-2013 08:56 PM

我第一日去放表,張表係7x...
唔知佢點抽法...
不過除左抽個250個會場之外...
我尋日問左另外25個有簽名既就係個250個到再抽多次...
但就唔會公佈邊個得到簽名版...
請問呢250隻同另外果d有咩分別?
今天收到電話中左!!
hkwadee 發表於 15-8-2013 05:26 PM

請問師兄有無天下個來電顯示,我今天有同一個號碼既2個Miss call,唔知係唔係....
回復 26# toyscrazyman

回復 27# 12jack

謝謝師兄回覆,但我的Miss call不是這號碼:63:,不過都恭喜你中獎!:77:
請問呢250隻同另外果d有咩分別?
Wisely 發表於 16-8-2013 10:49 PM

{:2_320:} Oh no, 睇來抽唔中了~~

{:1_215:} CHing , 呢 250 隻特別版著的衫唔同, 設定在風雲第三部 vol 650 期之後的最後期造型(即最近10多期)~ 就快結局, 估計到最後大結局都會著呢套衫~~ 所以比較特別!!!
有冇師兄已經入左數啦???
入完數之後FAX返去...
寫返名、電話同抽獎表號碼之外,仲有冇其他野要寫???