Toysdaily 玩具日報

其實大家係未有咁多地方擺 hottoys figure?

I know that feel.....
No more space to display:time:
{:1_203:}avengers 2 等緊你~
回復 27# predator

玩左幾年,只掉左89車的盒。。。。。
地方真係玩玩具的天敵,真難攪
Same here.
不過仲諗緊到時入唔入埋隻巨野
Whatever 發表於 15-8-2013 10:37 PM

隻巨野 = 3 隻普通既空間 {:1_206:}
回復 33# E神
Me too......
另外都掉左EB 1/4 T800...
HT 所有都KEEP 盒~
我d figure 周屋放。不過都有d放入獨立display box。。。。:34:
屋多數掉,除非好like
師兄可否貼張圖反睇下
回復 36# kimlam

HAHHAH~
呢個89盒好彩唔係做得好令~~~~~~~~~
我個人覺得。。美感>>>>數量

所以出新figure自己又中意,都會出一只之前買的,留返啲位

舊的不去,新的不來!:77:
我同意有入有出,當你要考慮放棄一d玩具,騰出空間時,你先真正知道邊d係自己最鍾意,可以有得留低。當然有錢有位除外。
唔好乜系列都要儲齊先~[齊人]唔易做的~選最精的才入手。好多角色往往經不起時間考驗就會生厭, D乜皮褸人偶不碰乜罷, 參考下師兄們過往領野痛苦經歷(色移, 溶衫, 甩色, 同款又出新version....)自己磨練下嚴選的眼光啦。

:)
如空間有閒,買新的必把舊的賣掉.......咁先有排玩.....
我唔係隻隻買, 12" 得十幾隻, 但係我已經再冇地方開發比我放玩具, 有五, 六隻 12" 已經盒都未開放入櫃, 我隻 3A ambush 已經入返盒因為冇位 display. 我重有一箱以前買落過d Marvel / DC direct 加兩箱 Transformers 係床尾都爆埋, 電腦台冇咩位放得兩隻 12" 同幾隻 Transformers. Mini hifi 放左三隻 HT 加幾隻 fansproject.... 兩個字 "爆哂".. 所以我呢排已經買小左好多...
冇地方, 買返嚟睇吓放返入盒收埋係床下底:(