Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Macross F DX VF-27 Version 1.5 (多圖)

奇怪?? 呢隻VF27 到宜家頑仔呀,精粉呀 都未有貨賣??
hon8815 發表於 12-8-2013 10:55 AM

暫時只見賊船有貨
暫時只見賊船有貨
chal 發表於 12-8-2013 03:20 PM

賊船幾$ ?
岩岩上網追NY 拎個courier No...
點知發現, 佢地今日下午先岩岩開始寄, 要15 號先到香港...

Fedex 都要成個星期先到手, 咁不如用空郵......
(早知買現貨啦, 更平, 而家又有得玩....;( )
岩岩上網追NY 拎個courier No...
點知發現, 佢地今日下午先岩岩開始寄, 要15 號先到香港...

Fedex 都要 ...
網上小丑 發表於 12-8-2013 04:01 PM

me too. But i dont regret on my order coz at that moment i accept their offer. Never look back mate.
咁正既comparison post,唔可以唔支持
賊船幾$ ?
jeffreyng 發表於 12-8-2013 03:43 PM

under 2K , 找好小好小的
啱啱睇fb見到,福x終於有二牛二魚!
報價煩請回市場區,此處不准報價的,無謂累樓主俾搬 POST,謝謝各位
頭像被屏蔽
奇怪?? 呢隻VF27 到宜家頑仔呀,精粉呀 都未有貨賣??
hon8815 發表於 12-8-2013 10:55 AM

蒸粉 昨天 旺角店 有賣啊, 而 SSP 總店則只看到訂客貨!
支持呂兄好 post:71:  等你上甲相,唔駛急㗎,最緊要快{:1_220:}
B mode已經值回票價:71:完全RENEWAL級數:$
師兄,請問你隻人仔係咩廠出ga?笨大唔覺有出過!
好波~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~呂兄
Great comparison {:1_220:}

我等27雜魚機,比較喜歡那灰綠顏色
Great comparison

我等27雜魚機,比較喜歡那灰綠顏色
roundbun 發表於 14-8-2013 11:52 AM

個人覺得隻綠色再灰少少會好正
不過如無意外都係魂SHOP見了