Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [shf]fourze fusion 撫子 ver.

有愛的,入了上一隻你不會後悔,反而因為差不多而不入上一隻....

比上一隻盒大一點

b記又點會咁好死?撫子ver隻腳銀色位係拆唔到/亦無比到 switch off版比你的,眼色亦唔同

頭差唔多,但上一隻頭黑色係消光黑,眼方面水晶眼比較buy撫子ver,舊版....水晶眼效果....

分別是上一隻透明的 lancher 換上了實色的 滑版switch,而且明明你都給了off 的switch,這不是明擺著請你去追回舊版嗎?
手果舊流星...上一隻可換,都無你唔打算換果舊咁鬆(此版本只有左右手各2,右手舊野亦無流星switch 插入版本比你)

膝頭奇異的用上藍色關節,拿回舊版,明白了,原本大腿的紫藍漸變新版不見了,另外其實新版藍色少了很多,價錢你又唔平返比我?

撫子ver腳版是一件過的,腳下有滑版用的插口

火箭頭滑板

舊版右手好實係抆唔到出黎的,左手無問題,而新版佢比多左個右手火箭用既前臂位

後記:我最初訂fmf左見佢突然出撫子即時覺中伏,早知只訂撫子ver,隻fmf入左手都已經覺得伏,點知拎左隻撫子ver先知原來呢隻先伏,好彩有訂fmf,唔係後追就煩了,你點知會唔會開左見隻撫子ver.咁少野隻fmf突然炒架?
好............ 醜
多谢大大 的分析, 我都是等看撫子先决定入那一只
我都係兩只都入左,覺得之前果隻上色靚d, 同幻彩d