Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Amuro0093

[詢問] 請問HT究竟會唔會出有紀螢?

睇個勢,日本連DVD同Blu-ray都出埋(香港都快出啦),相信有紀小姐會出嘅機會都相當渺茫。人設真係好靚,而HT係有能做得靚,又唔會比人話做得唔似真人...真係萬二分可惜,可惜:$
ching...到底你有幾鍾意套film???:(:o:(
回復 17# anakin360

同當年部Final Fantasy: The Spirits Within一樣,樣樣都非常喜歡,就淨係個故事唔得。視覺滿分,故事零分。
回復  anakin360

同當年部Final Fantasy: The Spirits Within一樣,樣樣都非常喜歡,就淨係個故事唔得。 ...
Amuro0093 發表於 5-3-2014 07:59 AM

你支持嘅話就訂多幾隻captain...最簡單直接嘅方法...:(
ching Y拍見{:1_220:}{:1_220:}{:1_220:}
一來買夏生嘅錢比隻Bat Armory食咗,二來轉咗玩Yamato 2199嘅1�8囡囡,比較經濟啲。
小弟多幾個閒錢的話會買三套衣架支持下:55:
前日上咗SB,有位哥哥仔話夏羅古喺兩個禮拜前截咗啦!至於有紀螢,HT係冇計劃出,只係出夏先生一隻...報告完畢!死心啦!  

多謝HT幫我慳錢!
頭像被屏蔽
個人覺得日本嘅3DCG電影同美國Pixar剛剛相反:

Pixar: 人設唔得(走小朋友路線),但故事非常好
大曰本:人設同機設都好靚(走現實風),但故事就非常唔得!Final Fantasy: The Spirit Within 如是,今次夏羅古又係吟死...

其實我相信希望HT出有紀螢嘅ching大有人在。大家如果真係好想HT出的話,大可以寫封e-mail比HT反映哈!小弟已經寫咗,只係孤掌難嗚。我相信如果有相當數目嘅ching發動民眾力量,HT可能會有啲動作...

小弟唔係話要”佔SB”或者”佔笑慢”呀!
師兄,睇個POST來來去去都係你一個回,都知其實唔算多人想出,
大家各自都一定有一堆想HT出架啦,HT都唔似會出住,
不如放下買其他算啦:49:
放下多自在:43::43::43:
其實一早就放下了啦,不過見冇人講嘢,但又好似幾多人睇個thread啫...
我想hottoys出架