Toysdaily 玩具日報

查看: 16993|回復: 29

[詢問] 請問HT究竟會唔會出有紀螢?

仲有唔夠一個月就上啦?幾時開訂呢?SDCC同動漫連影都唔見...
頭像被屏蔽

下個禮拜六就上映啦?今個禮拜係General Zod, 吟一定係下個禮拜啦呱?最低限度都會出夏羅古先?有紀螢就可能要上咗之後幾個禮拜(或者幾個月)....因為睇片頭,有紀小姐戲份好似唔係好多,唔係女主角啵!?
結果又係得一個”Coming Soon"...冇嘢好講...
打去HT問,唔好拍醜
夏羅古究竟幾時開訂?下個禮拜開得未?

有紀螢究竟出唔出呀? 完全冇聲又冇影。

因為票房,HT會唔會出一隻就算數,好似Prince of Persia?

回復 5# taifat

結果問咗:

Q:夏羅古幾時開訂?
A:唔知,未公報。

Q:有紀瑩會唔會出?出的話幾時開訂?
A:唔知,未公報。

係非常有用嘅答案!
夏羅古3D 11月28號香港上映,我估HT到時至會出。依然希望HT出有紀螢...
好啦夏羅古終於開咗訂,吟有紀螢呢? 係唔係要等到十一月上映至開呀? 放一張"Coming Soon"睇下都得呱?
怕且今個禮拜係啦呱?
結果都係冇。開始懷疑HT會唔會係唔會出有紀小姐...

之前Maria Hill冇出,而家夏羅古又靜係出得一隻。對HT非常失望:56:

lM就出幾秒都出幾隻...:unhappy:
Can only hope for PLAYARTS... :67:

放棄啦,入咗PAK有紀螢就算咗!

心底仍然希望HT會2014年出有紀螢,不過可能只是自己不能接受現實:63::no: :sad:

連部戲個導演都希望HT出有紀螢!HT,醒少少,快啲出當幫忙得唔得呀?

HT: Is there any other character you would like Hot Toys to take a shoot at?

S.A.: I would love to see Kei from Harlock being done by Hot Toys. I am also working on this new 3D CG animation movie for 2014, and hope that Hot Toys gets on board. Still a secret, but for this movie too I have designed the characters having Hot Toys’ figures in mind! (laughs) It is almost like I make movies so that Hot Toys can make collectibles of them...