Toysdaily 玩具日報

查看: 5001|回復: 11

[ENTERBAY] My first Jordan~~!! Yeah

之前出那麼多隻都沒心動, 因我覺得表情太生硬:67:
點知一出呢個series#2, 立即中哂:47:, 唯有乖乖比錢:57:

個盒已經令人愛上佢~~

全靠有好友幫忙先買到, 因本人唔係VIP同無抽籤運~~{:1_198:}

黎個少FADE AWAY JUMP SHOT先~~

再爆你樽~~!!!

就黎飛到~~{:1_197:}

總括黎講, 我覺得會打藍球o既人係無可能唔入o既~~~:57: :57: 實在好好玩~~~~
恭喜ching, 我都好鐘意series#2, 等佢出普通版...
:73:呢隻都係我第一隻 真係超正 無入錯
jump shot post 一流{:2_312:}
E只系香港当初要点先买到?
我见话要上SINA抽签
回復 5# wingsiu

yahoo hk 拍賣 many
回復  wingsiu

yahoo hk 拍賣 many
hkdonnie 發表於 6-8-2013 03:27 AM

CHING, 我知HK yahoo好多, 不过我系好奇当初点先可以买到:77:
呢隻都係我第一隻Jordan,終於入手! :71:
好開心琴日我都攞左我第一隻Jordan,,舒服地十分鐘走人,,第二次幫襯EB,,,
感覺都係好的....起麻令我有VIP的感覺,,禮貌滿瀉!!!{:1_208:}
我前日都攞左,QC可以呀,拍得住紅45, 似乎買AJ要買頭series既第一隻~:57:
回復 7# wingsiu

要上網抽籤,抽中左先可以買到
尋晚上網睇...驚見貼近原價完BID,MJ人氣已大不如前,買家之福!