Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 現階段水準最高的 6" Ironman MK1 - (P.4 新發現! 面罩內的秘密!)

剛剛行過斗城出咗!! 有羅剎wor, 可以姐bof!!
gumng 發表於 7-8-2013 01:12 AM

你係咪認錯人?今wave冇Rogue喎
我果隻邊位有膠水
所以要用CUTTER戒開後再用力推先拆到~~~
ernest1008 發表於 7-8-2013 12:07 PM

咁我唔除了………………………………………………………………
你係咪認錯人?今wave冇Rogue喎
Devil_Fudou 發表於 8-8-2013 12:13 AM

我去到的時候只到狼人, 劍齒虎 & 鐳射眼, 另外睇PACKAGE 後面有ROGUE, 無見到實物!!
我去到的時候只到狼人, 劍齒虎 & 鐳射眼, 另外睇PACKAGE 後面有ROGUE, 無見到實物!!
gumng 發表於 7-8-2013 11:30 AM

果個應該係Emma Frost喎
咁我唔除了………………………………………………………………
mushroom 發表於 8-8-2013 12:24 AM

我果隻無事, 一推就鬆開WOR!!!
果個應該係Emma Frost喎
Devil_Fudou 發表於 8-8-2013 12:54 AM

你買了後可以看看背咭, 圖樣SHOW出 劍齒虎 + 鐳射眼 + ROGUE 可以組 BAF, 沒有EMMA FROST的圖樣出現過!!

我無見到ROGUE OR EMMA FROST 實物, 所以我唔知原來今次只出EMMA FROST!!
你買了後可以看看背咭, 圖樣SHOW出 劍齒虎 + 鐳射眼 + ROGUE 可以組 BAF, 沒有EMMA FROST的圖樣出現過! ...
gumng 發表於 7-8-2013 11:58 AM

唔通係variant?
Devil_Fudou 發表於 8-8-2013 01:02 AM

講極你都唔明我見到D咩, 算了!!
你啱,OK??
唔通係variant?
getter1234 發表於 8-8-2013 01:03 AM

應該係, 我都係今日見到之後, GRIMLOCK 兄話我知!!
原來大擰茶都唔係咁貴,今日見到過4魚,crazy man。
avengers2012 發表於 7-8-2013 11:10 PM

我都見到 大擰茶 + 條魚, 好在早入手
唔通係variant?
getter1234 發表於 7-8-2013 12:03 PM

Hasbro喺SDCC已經講咗隻Rogue暫時CANCEL咗,會掉落之後套X-Men度
講極你都唔明我見到D咩, 算了!!
你啱,OK??
gumng 發表於 7-8-2013 12:12 PM

我回覆你果陣係冇 "我無見到ROGUE OR EMMA FROST 實物, 所以我唔知原來今次只出EMMA FROST!! "呢句,係你之後先加上去
所以我先post呢張圖俾你睇今wave係出Emma Frost,唔係出Rogue
我冇否認你喺背咭上面見到Rogue,因爲我未見過,但就算背咭有都應該係error
我唔明你發乜晦氣

另外想同你講,我之前回覆咗你Colossus個post,唔知你係睇唔到定扮睇唔到
希望你可以改返正確,唔好誤導其他人,Thanks
呢隻都係Toybiz出,係X-Men Classic條line,唔係Hasbro
同Marvel Legends果隻除咗上色唔同外,頭雕,肩甲,膊頭同埋膝頭都係唔同既,並唔係你所講既"其他地方完全是一模一樣!!"                           
Devil_Fudou 發表於 14-7-2013 10:02 PM
我都見到 大擰茶 + 條魚, 好在早入手
gumng 發表於 8-8-2013 01:40 AM

Yes, 早買到早享受,遲買差兩舊
我回覆你果陣係冇 "我無見到ROGUE OR EMMA FROST 實物, 所以我唔知原來今次只出EMMA FROST!! "呢句, ...
Devil_Fudou 發表於 8-8-2013 05:48 AM

我好多謝師兄你提供的正確答案!!
ROGUE 呢個問題, 我回覆了兩次, 兩次亦講明無見到ROGUE的實物, 我唔清楚你睇唔到邊一個回覆, 我唔想再重覆第三, 四, 五, 六次去回覆同一個答案, 所以最後說 "係啱, OK??", 咁都有問題??

Colossus個post, 文章開始時已提過來源是"聽聞", 而師兄你已經指出正確來源, 相信關心的朋友都會睇到, THANKS!!