Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 霸氣膠

[玩具報告] 日網阿米阿米開返龍星丸訂未訂的快去

你仲有行版咩..........其實我都唔知仲繼唔繼續入呢條line好, 戰王都冇訂~
ray文 發表於 4-8-2013 01:02 PM

我有個朋友話留比我,但我都唔知佢做咩價比我,你要我到時問下{:1_231:}
回復  sumissum

好耐以前無乜人搶訂時期, 阿米只會取消超過指定數目的order數量, 但而家太多環球 ...
大家掃 發表於 4-8-2013 01:09 PM

哦,我之前係hlj到訂左幾隻山羊佢都cut晒我,我都知好野唔比訂多:69:
我有個朋友話留比我,但我都唔知佢做咩價比我,你要我到時問下
sumissum 發表於 4-8-2013 03:22 PM

如果唔貴可以考慮呢………:^
回復 33# sumissum

如果你係同一戶口分開order訂多過每戶限定數目, 佢係會cut單的

神話hlj有時第一次開訂限量多過1隻, 不過第2次開訂改回限1隻既, 應該都會cut番第1次張單的.
如果唔貴可以考慮呢………
ray文 發表於 4-8-2013 07:48 PM

到時Call u 啦咁:^
回復  sumissum

如果你係同一戶口分開order訂多過每戶限定數目, 佢係會cut單的

神話hlj有時第一次開 ...
大家掃 發表於 4-8-2013 07:53 PM

其實我都無心訂多幾隻,但我order時唔見有我咪按多幾次,之後收到一個confirm email但無check之前d order,不了了之之下有日佢話我訂得太多先知渣
到時Call u 啦咁
sumissum 發表於 4-8-2013 08:48 PM

ok.................thx sum~:)
ok.................thx sum~
ray文 發表於 5-8-2013 11:48 AM

一箱?
唉, e+咩都要訂...
唉, e+咩都要訂...
denniskwong 發表於 5-8-2013 02:00 PM

有得訂都好. 我想訂戰王都無得訂. 又唔想係yahoo同細鋪訂.
但我相信戰王無咁受歡迎既. 希望到時唔好貴過訂價太多
一箱?
霸氣膠 發表於 5-8-2013 01:48 PM

係呀, 一箱一隻..........:43: