Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 日網阿米阿米開返龍星丸訂未訂的快去

開得返訂即表示貨量唔會少, 到時我估又會有hold貨扮無貨既情況......
用EMS真係快,我盒EX山羊兩個工作天就收到!
Just Sold Out ...
仲唔多謝我
霸氣膠 發表於 3-8-2013 09:44 PM

Thank you so much 霸氣兄
BID神又有野入喇...............又唔幫我訂埋...........
ray文 發表於 3-8-2013 10:12 PM

唔記得問你添,但又唔知比唔比一acc 2隻{:1_224:}
唔記得問你添,但又唔知比唔比一acc 2隻
sumissum 發表於 4-8-2013 01:12 AM

唔得, 一經發現2組order都會被取消
有冇巴打係1999訂左:handshake:我仲未收到比錢個email:time:
回復 23# 呀渡

日本有貨先至要俾錢.
唔記得問你添,但又唔知比唔比一acc 2隻
sumissum 發表於 4-8-2013 01:12 AM

:help::help::79:
唔得, 一經發現2組order都會被取消
大家掃 發表於 4-8-2013 01:13 AM

好彩無幫文董訂、謝謝c兄
ray文 發表於 4-8-2013 11:17 AM

比隻行版你囉•••••{:1_214:}
比隻行版你囉•••••
sumissum 發表於 4-8-2013 12:16 PM

你仲有行版咩{:1_215:}..........其實我都唔知仲繼唔繼續入呢條line好, 戰王都冇訂~:sad:
回復 26# sumissum

好耐以前無乜人搶訂時期, 阿米只會取消超過指定數目的order數量, 但而家太多環球炒家加入搶貨, 阿米o係改版後已經收緊o左限制

p.s. 冷門或長期未賣清既貨品有無嚴格執行就唔知
我覺得龍星一定要入, 對我黎講最重要就係佢
之前入左龍神同龍王, 如果俾我再揀其實淨係入呢隻都得
我覺得龍星一定要入, 對我黎講最重要就係佢
之前入左龍神同龍王, 如果俾我再揀其實淨係入呢隻都得
Wisely 發表於 4-8-2013 01:11 PM

{:1_203:}龍星,龍王都係回憶黎:36: