Toysdaily 玩具日報

查看: 9530|回復: 40

[改造交流] 夜神起義 CatWoman 一圖流

今次呢個貓女,令我認識到好多師兄,藉此好多謝每一個曾經同我接觸過的師兄,無論有無為你地改過貓女都好,都衷心多謝各位俾左呢個機會我!!

至於我自己嗰個,響機緣巧合之下,增添左一樣道具俾佢,呢張相我無foucs到,各位眼利嘅師兄今次睇下你地睇唔睇得出係咩...?!

再一次多謝各位支持....!!
條辮??正喎,邊度入手?
回復 2# dragonken

有咩可以逃得過你法眼架...?!
不過係鞭唔係瓣呀...!!

最緊要正字呀....haha....{:1_220:}

也苦呀...之前有人放左出黎...!! 朋友提醒,入左手...!!
我都好高興認識到Dream兄!{:1_208:}下星期初寄到黎之後等我研究下先∼
好心急!!!{:2_305:}
回復 4# BatIron

師兄唔係響香港架..???
DreamWorks兄,成隻貓女返晒黎:71:
回復 6# hmsam76

你嗰隻都返左黎啦......!!
enjoy la 師兄...!!
回復  hmsam76

你嗰隻都返左黎啦......!!
enjoy la 師兄...!!
DreamWorks 發表於 3-8-2013 04:39 PM

過獎了:35::35::35:
回復 5# DreamWorks

小弟係響FB同閣下傾∼∼Ma打出動令比閣下個Friend果個ar{:2_291:}
回復 9# BatIron

原來係你呀...???
真係完全無諗過...!! 謝謝師兄跨國支持小弟...!!

回復 10# DreamWorks

我Ma打話有空会去閣下個Friend間Shoes店舗∼
Haha!運過黎日本要成5,6日。。。My neck is becoming longer & longer・・
回復 11# BatIron

佢個係買鞋架...!!
我代佢多謝你ma打先...!!
Dreamworks ching,可否幫我整整個貓女頭,好耐之前你係ya wo買個我一個頭雕。
dreamworks兄係咪加多左個罩比貓女?
回復 13# tonycheung1965

係咩同你買布斯頭嗰位呀?
已經Pm咗你!