Toysdaily 玩具日報

查看: 5303|回復: 11

[GUNDAM] 舊物新影(Meteor,GP02&BD-2)

早排返去舊屋,揾反好多幾年前整落的HG模型.
有D都可以見下人,有D真係....:69:所以今次就show下D見得下人的.
Meteor係我喺廣華街某模型鋪左諗右諗究竟PG Strike定Meteor好.  {:1_215:}
價錢只係$100差別...最後選左Meteor.
唔知有幾多大大都擁有佢呢?E家其實我想用RG Justice配佢,不過唔想整細比例.
BD-2係我打完基利之野望後愛上的. 希望佢係我有生之年會出MG.
GP02好鐘意佢的重量感,希望佢有MG ver.2.
睇圖
Meteor

BD-2

GP02

BD-2&GP02

多謝觀賞.  :77:
正~ 睇完師兄o既 Meteor , 真係有沖動入返隻 !! 戰慄之藍 同 gp02 真係好想 rg 會出  . . . . ..
想要架metor 但係 讀緊書有咩可能 買咁貴
bd2 同 gp02 質感 好似好膠
支持師兄{:1_214:}流星碌炮真係好長:DD
我都鍾意BD-2, MG如果出哂1,2,3我都會入, 不過B記就係同我慳錢的說~~

nice HG collections
回復 1# Gundam6j

三件作品都看到用心的上色及夾口處理
很好的分享
謝謝
回復 3# sosiuhong525

可能我整得差又係手機相,所以睇落好膠.
回復 5# DomiNic
我唔想笨大幫我慳錢.^^
nice work.  nice details.  nice photos.  nice poses.  support.
nice work.  nice details.  nice photos.  nice poses.  support.
我都好鍾意賈圖同gp 02 :love: