Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 一班死野 MU 3.75 Deadpool Corps El Guero Taqueria SDCC 2013

你的朋友就是我~  送8隻係堅o既~ 小弟last day 去影:

因為已經再冇野買, 所以勁送都冇買野 { ...
goldwater 發表於 6-8-2013 12:14 AM

嘩!! 送8隻ML, ML 唔係滯銷得咁利害MA??? 我成日都買唔到WOR!!
早知我都入場掃4魚LA!!
嘩!! 送8隻ML, ML 唔係滯銷得咁利害MA??? 我成日都買唔到WOR!!
gumng 發表於 6-8-2013 01:23 AM

應該係豆豆城d營銷策略有問題,天使出面炒到三四百都有人買,狼人大熱款應該好少可出事喎
tru d staff 真係..... d 貨款又唔係多, 咁都搵唔到.....

開頭話得5隻hiss tank, 又話冇又盛..... 點 ...
goldwater 發表於 6/8/2013 12:47 AM

早知搵C兄你幫手, 第2日早已冇hiss tank:79:
應該係豆豆城d營銷策略有問題,天使出面炒到三四百都有人買,狼人大熱款應該好少可出事喎
法蘭克 發表於 6-8-2013 01:33 AM

絕對認同,唔好話6寸的MARVEL,
那對紅白女忍,炒價仍在,但現在當贈品送出,攪甚麼?{:1_222:}
法蘭克 發表於 6-8-2013 01:33 AM

小弟好彩, 執到隻送O既天使 (圖已經O係TD貼過出黎)
gumng 發表於 6-8-2013 01:23 AM

其實一時時.... 舊年只係送TRANSFORMERS, 冇送ML/MU.... 所以年年都唔同, 睇彩數~
早知搵C兄你幫手, 第2日早已冇hiss tank
玩具Kenny 發表於 6-8-2013 09:46 AM

有CHING 報料第一日中午去已經冇哂HISS HANK.....

舊年我都換唔到隻GIJOE STARSCREAM :56:
有CHING 報料第一日中午去已經冇哂HISS HANK.....

舊年我都換唔到隻GIJOE STARSCREAM
goldwater 發表於 6/8/2013 11:12 AM

這些機會不是屬於我的!:unhappy:
絕對認同,唔好話6寸的MARVEL,
那對紅白女忍,炒價仍在,但現在當贈品送出,攪甚麼?
大ken 發表於 6-8-2013 10:02 AM

咁搞真係助長晒d炒家....