Toysdaily 玩具日報

今日係唔係門市都可以訂 Mark 33 ?

我訂IP同Mark17都無排,兩隻都兩分鐘攪掂,亦都無捱炒價。Mark33我都未訂,遲幾日無人再去.....

我都係咁諗~
唔排就食貴野
MARK6 就係,出來社會做野冇幾耐,諗住唔訂住...經過幾次都冇咩人訂~ ...
邪眼仔 發表於 1-8-2013 03:01 PM
出面落雨WO...........
回復 34# audiokids

有tony頭雕既款都會照舊按訂貨日期派,冇既(war machine; mark17) 抽籤random...
可能係巧合la~
回復  audiokids

有tony頭雕既款都會照舊按訂貨日期派,冇既(war machine; mark17) 抽籤random...
可能 ...
tony2013 發表於 1-8-2013 03:29 PM

啊, 師兄咁都睇得出, 勁~
我另願比多少少佢地幫我排~~~~~好怕排隊,大熱天時,比前後面的汗水夾攻,好難頂~~{:2_328: ...
toytoyball 發表於 1-8-2013 02:58 PM

如果唔太貴俾多三,四魚我都寧願買動漫單,唔駛排又有bonus parts
回復 40# 邪眼仔

所以有錢有時間的話就無所謂啦....
好過錯失左時要捱炒價同時又要左鬧右鬧...

回復 37# irontuba

以後派貨全部抽籤? 你信嗎??

佢咁多款貨要派,打電話call取貨冇人接要再打,有14日保養和30天內取 (有d人可能死拖唔去取貨)
d一千幾百隻限量或少人訂都ok,多人訂既款都好麻煩...

按訂貨日期派其實大家會有預算,有秩序得多 (知派到幾時自己即刻殺上去)
Typhoon #3 la, take care Chings.:54:
Typhoon #3 la, take care Chings.
KKWai 發表於 1-8-2013 04:59 PM

咁辛苦為乜....黃子華會話 : 搵食o者......{:1_210:}
頭像被屏蔽
7:30 pm cut龍....要去既朋友 快點啦
回復  東方無敵

遲一星期落訂,同時要有定心理準備遲幾個月派貨。。。
MarMar 發表於 2013-8-1 02:39 PM

依隻唔係mark7~又唔係大熱角色,應該遲1個月有得攞有咩所謂,費事排2-3個鐘排到隻狗咁{:2_295:}
我覺得佢個價又有埋戰隕tony頭, 真係超值,
所以一定超多人訂...希望快d冇人排隊,
可以快d去睇返隻...如果唔係..,這隻有機會上天{:1_229:}
依隻唔係mark7~又唔係大熱角色,應該遲1個月有得攞有咩所謂,費事排2-3個鐘排到隻狗咁{:2_29 ...
東方無敵 發表於 1-8-2013 10:47 PM

好似MK33係漫畫係幾重要角色
好似MK33係漫畫係幾重要角色
Wisely 發表於 2-8-2013 09:55 AM

冇睇漫畫....