Toysdaily 玩具日報

今日係唔係門市都可以訂 Mark 33 ?

尼隻係唔係跟日子取貨?
其實我唔介意遲取貨,
只怕佢隨時cut訂而訂唔到,
希望下星期一仲可以訂到
尼隻係唔係跟日子取貨?
伏特加 發表於 1-8-2013 02:40 PM

官方今次從來無提過會抽籤派貨.
回復 34# audiokids
唔該師兄,如果係咁,可能跟日子派D人今日堆去排:x
不過就算唔跟日子排,D人咪又係頭幾日堆去排:38:
回復 27# 滴滴仔

我既睇法係各有所需啦...
無人願意排到成隻野咁....
只係為左唔想硬食炒價...就唯有辛苦少少啦....
回復 34# audiokids

但係我聽門市d職員話過....以後都會抽籤派貨...唔知堅定流
我另願比多少少佢地幫我排~~~{:2_314:}{:2_314:}~~好怕排隊,大熱天時,比前後面的汗水夾攻,好難頂~~{:2_328:}
回復 37# irontuba

好明顯係呃你喇``~你信~??佢地要人夾係頭幾日排,就係用嚟做勢喇`~
頭像被屏蔽
今次打去問左, Tony同mark 33都係跟日子派!
i pass by there around 2pm and saw alot of people lining up and there r so many 南亞 in line...
笑左, 排到雅蘭......
即係排到去後面, 落行人隧道, 條龍過左隧道上對面路面往太子方向排....

如果 MJ Smooth Criminal, War Machine Mark 1, Iron Man Mark 6, Spider-man 3 Venom, Mark 42 Pepper Version 限定, Joker 3.0, Catwoman 新頭 2.0 DX 連女僕 ver. 雙 Body, 加捉鬼敢死隊, etc.......

同日收訂既話, 就可能排到去雅蘭~~
唯有遲d去遲d玩{:1_229:}
回復  audiokids

但係我聽門市d職員話過....以後都會抽籤派貨...唔知堅定流
irontuba 發表於 1-8-2013 02:55 PM

支持以後抽籤派貨{:1_239:}
回復 45# 伏特加

大家今晚發夢諗下好喇~~~{:2_298:}