Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 1:4 Rider

回復 31# ZARD
有分,但維修果條長D,走之前維修條隊都有D買拉打,
靚女同四眼哥哥不停走上走落,條隊唔郁
回復 34# 伏特加
你黑23條褲有得即場換定放低?
回復 35# ZARD
應該話我件warm up suit條褲褲腳2邊都少左粒褸,其他好靚仔唔使搞
我直頭冇放低走左,要趕住番學,唔知使唔使放低畀佢
回復 37# 伏特加
即係要搵日再去,呢幾日又落雨。
回復 36# heewing
連埋買野最多15�6人,我都唔知點解咁耐?
有個肥佬搞隻紅23至少搞左20分鐘,旁邊後生仔買拉打睇貨,二個員工不停即場同佢搞,
拎左幾隻拉打畀佢揀,又走上走落即時維修
連埋買野最多15�6人,我都唔知點解咁耐?
有個肥佬搞隻紅23至少搞左20分鐘,旁邊後生仔買拉打睇貨,二個員工不停即場同佢搞,
拎左幾隻拉打畀佢揀,又走上走落即時維修
正常人數吧,動漫5日咁多人買咗嘢。
qc有改善都總有漏網。
回復 38# ZARD
之前諗住放假今日去搞又閒日應該好輕鬆,二來避開之前係會場做vip係3�8號堆去買黑23
點知諗就美好,出事先真:die:
後面塊翼好似好細下...
大中小1比, 大舊衰即刻比下去.
E記1定沒參考1:4首辦咯.
對鞋冇跟足設定。
宮澤熹一 發表於 1-8-2013 06:08 PM

都唔係既,祗不過對靴造功不夠貼服小腿而已.
回復 44# kr2004jp

對靴面唔係咁架,medicom出果D跟足,靴面有個半月形。
有半月形的是新1號!:74:
回復 34# 伏特加

電子野燈及風車無問題,不過好彩有師兄題示.......今晚出左去換胸甲{:1_237:}
回復 19# kr2004jp

sad貨{:1_237:}
左左胸.....最後出去修理好{:1_238:}
回復 47# RCman_2009
原來D甲有得換:50: 以為一件過,唔講唔知