Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 1:4 Rider

尼隻好正,本來去動漫諗住入,到最後都冇入
伏特加 發表於 31-7-2013 11:25 PM
為甚麼????????

…………………………
Thanks for sharing
大隻的震撼力實在是不一樣:71:
題外話
我一直覺得EB的Raider系列的圍巾應該要換一種材質
這種布料的質感實在很不好...:49:
香港塵大,點都要有個Display箱
RCman_2009 發表於 31-7-2013 08:58 PM

師兄你個rider心口個兩個胸左右掉轉左,系唔系有魔術貼可以拆落黎的?
頭像被屏蔽
支持EB出black RX
新品已出 發表於 31-7-2013 11:24 PM

X999
and also 影月
回復 17# mushroom
因為係場望見隻拉打心口凹凸不平,好怕用手指㩒唔識彈番上尼
所以最後都冇買,等其他師兄報告完先算
回復 14# kamenriderV3

Very Nice!!{:2_297:}
回復 23# heewing
如果胸部過硬點解凹凸咁明顯的?係咪D物枓唔夠均衡?
ching ...好耐冇見 :65:...算唔算回歸玩具界:58:
近來諗住組裝什麼槍..:71:

ps: 我係CGF 接過你d" 莊" :he:
:x 巨大無比!但係企到好屈就!
回復 28# heewing
頭先拿黑23條褲去維修,順便看看隻拉打,如果冇乜大問題會買
好啦!去到已見人龍,計埋唔夠15人,諗住排8個字左右應該可以搞掂
點知真係排左九個字,前面仲有成10個人,點搞呀:*
到最後我都等唔到走左,因為我今晚要番學,白白浪費9個字時間
話說排隊期間D拉打不停搬上搬落,原來D客買完睇貨有問題會即時搬上去維修
對鞋冇跟足設定。
回復 29# 伏特加
冇分2條隊?一條維修一條買貨?
回復 28# heewing
離遠看見D客買拉打,開箱見實物胸D都幾脹,係圍邊有D凹凸,
都唔錯,下次再看多少少
請問樓主果個display box邊度買呢?竟然裝到1/4?另外,請問腰帶個風車轉得順嗎?因我果隻,條腰帶轉時click住click住咁,轉得唔順...