Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot ToyS VIP一問

頭像被屏蔽
如果今日收vip都幾高門檻,當一隻1500,8隻fullpaid 要萬二,半年喎
如果今日收vip都幾高門檻,當一隻1500,8隻fullpaid 要萬二,半年喎
whitedol 發表於 1-8-2013 12:54 AM

炒家輕易達標……
It will be easier now if only have to order eight to become vip, as so many new hot toys product each month.

But in the past we have to also order "lemon" to meet the eight quota as not a lot of hot toys to choose from.
首先我係VIP,
但就算你識候活問佢,都無人可以話你知佢既答啱係絕對。
為錢佢一定會再收,只係點收法。
但以我VIP 既過來人同樓主講,真係唔使狠現時呢個VIP 既名。老老實實,真心玩佢figure 既都唔係志在佢平啲唔平啲既百幾蚊,話九折又有啲唔夠九折既折,話係VIP bonus gift 但又要用VIP 折扣換既gift。我地玩家主要寧願佢大貨素質好,出貨期好仲開心。
另外要炒佢啲figure ,更唔稀捍佢個少少錢既折扣,返正每炒賣隻既油水咁多,跟本個炒價都包埋差額。
所以勸你都係唔需要咁渴望個VIP 住。
炒家輕易達標X2:love::love:
但以我VIP 既過來人同樓主講,真係唔使狠現時呢個VIP 既名。 ...
ilovetoys 發表於 1-8-2013 12:00 PM

師兄, 單係動漫三寶唔洗抽, Ironman 開訂時又 VIP 可以優先訂, 對我呢個 non-VIP 已經好吸引了.
回復 20# ilovetoys

我認我恨做VIP. 不如CHING讓俾我好嗎?
回復 7# catcat

CHING 請問邊到可以睇到全文呀? THANKS~~{:1_197:}
我悄願大貨做得靚靚仔仔好過平個一百幾十:handshake:
回復  catcat

CHING 請問邊到可以睇到全文呀? THANKS~~
riverchild 發表於 1-8-2013 09:08 PM

http://www.hkfigureclub.com/forumn/thread-17089-1-1.html
炒家輕易達標 X 3
如果佢想度計攪埋D 唔同級別嘅VIP制度,
倒不如攪番個網上訂貨、收錢、出單嘅系統,方便客人唔洗日晒雨淋又可買多D咪仲實際!

如果成萬人都係VIP,咪一樣要係條街度排幾粒鐘 :Q
回復 25# 玩具新手
其實兩樣野都無抵觸,唔通做左vip就無得期望大貨出得好啲:34:
炒家輕易達標 X4