Toysdaily 玩具日報

查看: 11079|回復: 38

[詢問] Hot ToyS VIP一問

吾知岩吾岩版= =" 如果吾岩請大家吾好見怪..
我想問下依家Hot ToyS收吾收VIP? VIP既做法系要點樣?!
如果吾可以講出黎...希望師兄PM我方法...謝謝.!:64:
除非你識得侯活,直接問佢,
否則死咗條心啦!

HT 以經無再公開收VIP架喇!

利申:我都唔係VIP
而家唔收VIP, 將來唔知
對上一次JOIN VIP 既方法: 一年來有8張FIGURE既已FULL PAID 既收據, 都係同一個NAME AND TEL
Ching,係半年八張full單至啱!
VIP永久年期??
我答...唔收好耐喇!:38:
想做個vip都咁難{:1_206:}
回復 8# 傑仔''KIT

如果成班南亞人都做埋vip,你想唔想像到個災難性?
如果現在開返vip, 好大可能全世界變晒做vip, 即係到最後冇人係vip...
現時太多抄家,出vip只會令他們得。
收vip時,講明所有hottoys出品都9折,
但之後又縮沙。。
依家超過2000都唔會夠9折 比vip了。
回復 11# BlacJac

我哥日係動漫展food court度食野, 隔離有枱六七個uncle antie係度開作戰計劃, 佢哥枱側面地下起碼有四五set 動漫三寶同十幾卷hottoys ironman posters, 可想而知hottoys 已經昇華到另外一個層次...
收vip時,講明所有hottoys出品都9折,
但之後又縮沙。。
依家超過2000都唔會夠9折 比vip了。
E神 發表於 31-7-2013 08:11 PM

貴過千8已經冇9折......想當年訂BATMAN架車同電單車 都好似有9折

衣家.................
我諗到hot toys 真係要再推vip的話,原因只會有一個: 就係生意下降,要吸新血。{:1_222:}