Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay追賣黑jordan.....

如果係真心鍾意果款(頭、衫、鞋),限唔限量根本冇所謂,數量多或少都係屋企自己欣賞。
炒唔起係玩家喜訊,日後有咩款都易買唔驚要同人搶。
最唔想佢限量完一款,轉頭只換頭、衫、鞋其中一樣又出過,價錢仲要平D。
如果係真心鍾意果款(頭、衫、鞋),限唔限量根本冇所謂,數量多或少都係屋企自己欣賞。
炒唔起係玩家喜訊, ...
ZARD 發表於 1-8-2013 06:24 AM

師兄真係講得非常之好!
對於玩家來講,限唔限量根本冇所謂,只要到入手就得,EB限量只係會驚入吾到!
依家有機會再出都吾關我事,除左炒家冇人會嫌佢出多D掛!:p
次次咁玩越來越嚇拍炒家了,玩家之福. 記得我星期六晚攞個時,個LIST好似好多人無攞,應該好多炒家見唔對路無攞貨,令EB有剩貨,鬼咩!? 未到動漫班炒家自己鬼打鬼,炒唔切,無貨已經話自己就取貨...之後有留意網都知,鬥平戰開幕了!
其實講真一句,話限量1500隻,成日又借頭借路散多d貨賺錢,根本就係詐騙,雖然不停推貨出來可以人人有份,都 ...
蘇民峰 發表於 1-8-2013 01:34 AM

呢個世界, 產品又點會有限量先得架
好似Jordan 既簽名卡 , upperdeck下下話限量23張,  到宜家唔打都仲出, 累計23000張都唔止.