Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay追賣黑jordan.....

回復 30# ccarlospo1

你點會睇到呢?

1500個抽中既人你全都認識?實有人無拎架~~
我都同意eb咁做,講真宜家炒都係賺三幾百,我唔明炒賺咁少都炒...又做壞風氣,等佢地坐下~炒到驚,咁我地入正價都易好多!
講真, 如果原價我一定接貨, 我都有朋友想要, 有冇CHING見到有地方原價?
貴多1魚當比車馬費都OK架, 我就唔覺 ...
rubybaby 發表於 31-7-2013 02:31 PM

而家有幾隻直購價都係24魚咋喎,扣減拍賣同入場費,都有十令草收返。 :(
回復 30# ccarlospo1

無去拎你梗係睇唔到啦
I have order Storm toys....
而家有幾隻直購價都係24魚咋喎,扣減拍賣同入場費,都有十令草收返。
kofumanutd 發表於 31-7-2013 03:26 PM

CHING, 我剛剛30秒之前即係去睇, 有78個拍賣係有即買,
最平都要25魚找1 WOR...可能你講24魚咁岩比人BIT左了...
仲打算買左佢TIM:42:
回復 24# arllenk

師兄可否pm我,我有興趣入返隻黑23佐敦,之前冇登記抽:64:
回復  arllenk

師兄可否pm我,我有興趣入返隻黑23佐敦,之前冇登記抽
jasonwa 發表於 31-7-2013 03:45 PM

之前account,俾人block左, 依個未夠分啊.
Eb mj限量?。。。。。
認真就輸了。。
I have order Storm toys....
rilplsc06 發表於 31-7-2013 03:37 PM

但頭雕唔似呢...我都有諗過
我想問JORDAN,共有5系,但除左正常,開口, 呻利, 還有什麼架?
arllenk 發表於 31-7-2013 02:48 PM

跟據 EB 講, 黑衫 JORDAN 先係 series 002 (開口), 即係第二個系列, 之前 series 001 (冇開口)只係出左幾套唔同o既衫, 表情係一樣, 算係同一系列, 你可以話 series 001 有個特別版o既 (有鬚根o既頭雕, 但表情都係一樣)

而會出幾多個 series (表情) , 除左 EB, 冇人答到你, 佢可以出笑口, 伸脷, 憤怒, 激昂....只要佢可以捕捉到所有 jordan 的表情特徵, EB 出幾多 series 都得, 萬佛寺 d 佛像都話有成萬個表情啦....
回復 40# arllenk

佢個上籃頭好似正D, 我覺得EB ver2個神態唔夠
回復 41# crazysmiles

:p 不過又話拉臣難攞,stom又可以出既?
回復  crazysmiles

不過又話拉臣難攞,stom又可以出既?
交叉人 發表於 31-7-2013 04:09 PM

女人街夠大把 gucci 同 LV 啦....
CHING, 我剛剛30秒之前即係去睇, 有78個拍賣係有即買,
最平都要25魚找1 WOR...可能你講24魚咁岩比人BI ...
rubybaby 發表於 31-7-2013 03:45 PM

吾好玩啦,啲24魚起馬仲有兩隻。
Please search by "enterbay 黑". :p