Toysdaily 玩具日報

樓主: saintseiya1234

[分享討論] 在爆飯訂EX 天秤

"我之前係爆飯落了一魚訂EX天秤, 當時未有訂價, 請問有冇師兄知道佢有實價出咗未呀同要不要換單? 我今 ...
宇宙之王者 發表於 31-7-2013 11:49 AM

我覺得係你冇係呢間到訂過EX...
之前好多報價貼都講左話訂左唔岩價可退訂...
個100蚊你可以當係留位...
可能你冇追開POST...
可以睇返以下既連結...

以下五個連結已經答晒樓主全部問題...
冇心話你抽水,不過覺得你唔知件事就唔好亂講比較好...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 69&fromuid=3836

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 76&fromuid=3836

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 88&fromuid=3836

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 08&fromuid=3836

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 15&fromuid=3836
[quote]我覺得係你冇係呢間到訂過EX...
之前好多報價貼都講左話訂左唔岩價可退訂...
個100蚊你可以當係留位. ...
小堅 發表於 31-7-2013 01:49 PM

啱快又失憶! 啱啱先話完人死抽爛抽... 宜家又話無心話,算啦~ 唔好好似癲狗咬住我唔放好無?我又無得罪你,唔該唔好再扮網絡大佬, 好嗎? 你D POST我已經唔會入去睇,癈事比機會你插我話我踩場,點解我講一句半句你都cher住晒呢?更河況我真係唔知,亦唔等於一定個個post睇會知,不知者...下一句係咩? 洗唔洗我教你呀? 我回覆這post大大係因為我覺得如果唔知訂價去訂係對自已無保障,出於自發,無惡意~只係講幾句內心感覺啫, 你話我唔知頭就覆人,咁你又何唔係唔知我唔知訂左唔岩價可退訂..就急急插人呢? 將心比己啦~
[quote]岩快又失憶! 岩岩先話完人死抽爛抽... 宜家又話無心話,算啦~ 唔好好似癲狗咬住我唔放好無?我又無得罪你,唔該唔好再扮網絡大佬, 好嗎? 你D POST我已經唔會入去睇,癈事比機會你插我話我踩場,點解我講一句半句你都cher住晒呢?更河況我真係唔知,亦唔等於一定個個post睇會知,不知者...下一句係咩? 洗唔洗我教你呀? 我回覆這post大大係因為我覺得如果唔知訂價去訂係對自已無保障,出於自發,無惡意~只係講幾句內心感覺者, 你話我唔知頭就覆人,咁你又何唔係唔知我唔知訂左唔岩價可退訂..就急急插人呢? 將心比己啦~ 宇宙之王者 發表於 31-7-2013 03:02 PM

我講死抽爛抽好似係同Y兄講,我又唔係直接回覆你...
依家幾時有咬住你,我提你唔知就唔好亂講姐...
再講你成日誤解人地意思...
我講「人地講明如果報左價唔岩,可以退訂的...」
攏明就係指緊爆X啦,你引用樓主個問題做咩???
同埋樓主依家問有出左價未,都冇話唔知可以退訂...

仲有個價係一扭未出價之前已經話左畀訂客知...
到依家差唔多成個月既事...
所以你所指等其他人截晒訂先畀價呢個又唔成立...

你可能出於自發冇惡意,但係未了解成件事之前...
你既好意已經變左惡意啦...

仲有睇你話硬食就知,根本唔知可以退訂一事...
請你唔好再自圓其說啦...
衰D講句,人地問出左實價,你又唔係答...
咁你唔係抽水係咩...
講完啦...

你回覆我係"人地講明如果報左價唔岩,可以退訂的..." 人地? 咩人地? 當時我真係唔明....反而我覺得講到好似唔識就好傻咁, 你就好醒? 呢D係友善回覆?我覆呢個POST之後先有大大講可以退(#3#4).... 算啦~ 大個仔啦~ 係咪同Y講去影射人,不再重要! 你問自己就可以!起碼即時有兩個大大明白我唔係有惡意~ EX無跟開,唔清楚幾時開,幾時截,但我重申,我意思係在於無開價就落訂對自己無保障呢個POINT! 你之前講YEN價一事衰左,無問題! 每個人都係做到老學到老,唔會咩都識,但你係咪成日針住我或其實人呢? 答案你自己答番! 唔覆啦~ 無意思~ 做朋友或網友講個緣字, ,或者我根本一直誤會你, 但點都好, 同你講聲唔好意思~ 希望日後你唔好再攪我或我D POST, 謝天謝地!
你回覆我係"人地講明如果報左價唔岩,可以退訂的..." 人地? 咩人地? 當時我真係唔明....反而我覺得講到好似 ...
宇宙之王者 發表於 31-7-2013 03:50 PM

人地講明如果報左價唔岩,可以退訂...
唔通係樓主訂個陣同爆X講報左價唔岩,可以退訂咩...
算吧啦你,繼續係到死撐冇用...

你又唔明啦...
人地冇價開訂,係連日本發售日期都未有就開...
依家連金牛、水瓶都已經訂晒...

再講一X依家有單先訂得...
可能有師兄淨係玩開神話...
好似之前有個師兄用左山羊單訂左雅典娜...
搞到冇得訂天秤咁...
未畀佢多一個選擇囉...
開訂既時間唔岩,係爆X訂左都叫有個保障...
再講依家叫留位姐,一樣可以去完一X訂完再去爆X退訂...
訂個個冇問題就得...

所以成日提你唔清楚冇追開就唔好亂講...
唔通好似你咁,用隻太空保衛者同EX黎比較咩...
背後做埋咁多幼稚野,都唔知邊個唔大個呢...

真係唔怪得之前有D網友話你宇宙大傻啦...
:38:
人地講明如果報左價唔岩,可以退訂...
唔通係樓主訂個陣同爆X講報左價唔岩,可以退訂咩...
算吧啦你, ...
小堅 發表於 31-7-2013 04:04 PM

樓上果個宇XXX,佢乜都話自己啱架,之前MJ 45件衫去取又話要咭又話要貼紙先比拎,事實係條友:知小小,扮代表,一知半解,垃圾一件:ar:
之前上網訂左$888 日版^^
預你出黎抽水!嘜咁遲呀!出黎申張正義?收檔啦!真係當正自己網絡審判官?你話係就係,啱就啱?垃圾?話自己呀!做男人做到你咁記仇不如切左做女人啦,上次我都有講係誤會,你呢?剩係識係到做網絡大佬!你咪又係只識話自己啱果個!咁多個我覺得最廢柴個係你!網絡大哥,我好很驚你呀!:love:
D人冇野做,米日日剩係識上網 吹水lol!最慘又吾知自己低低地,係度老點人!
Sorry 話你宇Xxx垃圾都影衰d垃圾,應該係垃圾不如!
成日吹水?你多分定我多?又係到打橫講?不過我都慣.我好很驚你,你聽唔到呀?網絡大哥! :love:
點解而家個個ex post都有鬧戰?開心玩ex啦,一人少句味幾好:(
我覺得隻天平座初出時個價位都會高企...但過多個星期實跌..一黎因為太貴...令人卻步 ..2黎好多人拍食炒價定左/// 之後價位可能會跌
睇黎今次只天秤订购战又会有一场腥风雪雨, 未出大家就讨论到咁激烈
黄金徐双子外最巴闭都系佢啦:he:
其實至從衰記要舖頭食死貨後,已冇聽到cut貨,呢幾隻ex從出嗰日到e架都貨源充足,已冇訂囉,食現貨仲平
天秤EX現貨平D就好喇~~~等等等~~~:o:o