Toysdaily 玩具日報

查看: 5806|回復: 31

[分享討論] 在爆飯訂EX 天秤

我之前係爆飯落了一魚訂EX天秤, 當時未有訂價, 請問有冇師兄知道佢有實價出咗未呀同要不要換單? 我今天打去冇人聽 !!!
有人報左8魚找1,唔駛改單
我唔知你講真定講假!? 無訂價但落左訂,佢到時話1K,你買唔買? 根本比人食硬! :26:
落訂時妹妹講如果出咗價覺得太貴可以退訂。
我唔知你講真定講假!? 無訂價但落左訂,佢到時話1K,你買唔買? 根本比人食硬!
宇宙之王者 發表於 31-7-2013 10:30 AM

人地講明如果報左價唔岩,可以退訂的...
:x

又一個唔知頭唔知路係到老吹...
人地講明如果報左價唔岩,可以退訂的...

又一個唔知頭唔知路係到老吹...
小堅 發表於 31-7-2013 11:20 AM

依家興有理無理抽左水先:x
依家興有理無理抽左水先
yugi 發表於 31-7-2013 11:34 AM

:34:
死抽爛抽...
"我之前係爆飯落了一魚訂EX天秤, 當時未有訂價, 請問有冇師兄知道佢有實價出&#21655;未呀同要不要換單? 我今天打去冇人聽 !!! " <--  邊句包含"報左價唔岩,可以退訂的...
" YEN價跌,真係同價格無關個猛人又出現!:Q
宇宙兄原意可能想提醒下新鮮人&#21867;。大家對不同店認識都唔同。如小生一直在蕉人訂玩具,咁多年只寫yen價,到貨才告訴你尾數係幾多&#13774;,你對間舖有信心就ok!

咁多位師兄都係老屎屁,無謂傷和氣啦。
回復 8# 宇宙之王者

師兄唔駛勞氣,爆飯不嬲係咁訂野既。

呢間鋪,我就只會買現貨,有時有驚喜。
多謝樓上兩C兄明白,我本無意話開POST大大,只係覺得無訂價就落訂真係好怪,如果到時唔&#21873;價先過隔離訂可能又FULL左,而最主要係爆飯係咁訂野我真係唔知,之後又比D網絡大佬好正義咁亂咁插,實覺無奈!
之前訂唔到 如果食現貨 係咪會好貴
頭像被屏蔽
訂左唔會貴過現貨掛{:1_208:}
爆飯自從VF171事件後永不同佢訂野