Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 原罪

[吹水專區] 歪風不可長(一封關於神魔之塔的公開信)

鏟!......................
貨車仔 發表於 31-7-2013 12:26 AM

:71:讚!!!
小櫻初時單唔到P&D... 陰差陽錯地單咗隻神魔之塔嚟試... 大概玩咗一排... 之後因為單到  ...
小櫻 發表於 30-7-2013 12:25 PM

老實講... 花時間精力去鬧隻老翻... 倒不如練下點樣可以30 Combo好過啦...

最正呢句:74:唔受歡迎市場自然會淘汰架啦
要執正嘅,抄襲就係抄襲,無論抄嗰個高調定低調,都唔可以鼓勵,所以如果支持正版嘅,咩神魔,逆轉,御龍都唔好玩,只玩pnd就可以啦,不過,手機game對日常影響唔大,玩少一隻冇所謂,但日常生活,如果一定要用原版,好似智能手機咁,唔通只可以用ip?
讚!!!
原罪 發表於 31-7-2013 10:24 AM

小原叔,我連隻神魔game都未down過
小原叔,我連隻神魔game都未down過
K動戰士渣古 發表於 6-8-2013 01:01 AM

:71:呢D野最好咪試,或者試下高登之塔。
衝出香港!

揚威海外了...

文章指《神魔》無論遊戲規則及玩法,都與《PAD》一樣;《神魔》有Android及iOS版本,並有中文及韓文版,但卻沒有日文版,形容「情況十分有趣」。

【日本媒體嘲笑《神魔之塔》為「老翻」】
http://bit.ly/1cfkZY7
【創業作業】宋漢生:神抄之塔
http://bit.ly/1cd9j8h