Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cowmalone1

[詢問] 想問HOTTOYS授權問題~~

樓主,HT有份授權書,果次攞貨時個sale話前面個客要用佢哋果份!但當然唔知佢哋係咪咁st ...
BigOil 發表於 29-7-2013 12:09 PM

BigOil師兄,想問授權信HT有standard form? 在HT網頁有嗎? THX
咪儍
啱啱訂完
可以一次過幚幾個人訂
咪儍
啱啱訂完
可以一次過幚幾個人訂
haha_muse 發表於 29-7-2013 12:23 PM

haha_muse師兄,想問今日要排得耐嗎? 係咪不用多排2次,可以排一次過自己訂+幫朋友授權訂,如果係就好lu,唔駛排咁多次...唔係唔知幾時先出得返來...

想問下你封授權信係咪要跟HT standard or隨便寫加簽名就可以呢? Thc
haha_muse師兄,想問今日要排得耐嗎? 係咪不用多排2次,可以排一次過自己訂+幫朋友授權訂,如果係就好lu,唔 ...
cowmalone1 發表於 29-7-2013 12:27 PM

其實排兩次都無問題啦, 頭先我朋友排佐唔洗五分鐘.
其實排兩次都無問題啦, 頭先我朋友排佐唔洗五分鐘.
audiokids 發表於 29-7-2013 12:32 PM

希望聽日都係咁就好啦,唔該師兄 :love::D
BigOil師兄,想問授權信HT有standard form? 在HT網頁有嗎? THX
cowmalone1 發表於 29-7-2013 12:17 PM

應該係有,我見個staff即時攞咗張嘢show比客睇,話下次要用lee張!但唔知有冇dl,你打電話去門市問下!
唔洗咁煩
我見有人手寫都得
HT其實好求祈的

我反而想知, HT 會唔會沒收授權人既身份証副本???

如果只係拎黎對資料我覺得OK , 但如果連副本都沒收埋會唔會犯法?
回復 18# cowmalone1

排隊區睇你嘅確認信
跟住去攤位落訂
排隊到訂完唔洗十分鐘
回復 24# Mcgarden

會比返你自己處理
我反而想知, HT 會唔會沒收授權人既身份証副本???

如果只係拎黎對資料我覺得OK , 但如果連副本都沒收埋會 ...
Mcgarden 發表於 29-7-2013 01:30 PM

如果要,咁親身嚟都要比id copy佢留,但唔makr sense,雖然HT成日做D嘢都唔make sense! 但我覺得唔好比!訂嘢都要留id copy? 唔係化!