Toysdaily 玩具日報

查看: 12630|回復: 25

[詢問] 想問HOTTOYS授權問題~~

咁多位師兄, 想問HOTTOYS動漫我自己中左,朋友中左但佢請唔到假後日攞,佢可唔可以授權我幫佢攞埋? 咁我攞2隻HOTTOYS唔知俾唔俾呢?
有無師兄係門市試過咁情況呢? 望解答~~謝謝
排兩次隊應該無問題,前題係師兄肯唔肯花雙倍時間幫朋友。
係啦, d 南亞人士都係排完又排, 即係每次買一隻, 而唔係每人買一隻, 所以排兩次應該唔係問題

你可以問吓可唔可以一次過幫自己訂又幫朋友訂 lor, 如果唔得先排兩次 lor
貓大
我估應該唔洗排兩次嘅
應該一次過搞掂得啦!
請問授權信係咪就咁寫幾隻字就得?
請問授權信係咪就咁寫幾隻字就得?
sabaoth 發表於 29-7-2013 09:45 AM

主要內容都係
現AAA(ID)授權BBB(ID)拎(邊款野)
再各自用筆簽個名
主要內容都係
現AAA(ID)授權BBB(ID)拎(邊款野)
再各自用筆簽個名
迪捷路貓 發表於 29-7-2013 10:10 AM

CHING, THX A LOT!!!!!!!!!!:love:
一人一次最多可以用一次授權, 即係 A 抽中, 而 B 授 A 去訂, 咁一次可以訂兩套.

但如果 A 抽中, B 同 C 同時授權 A 訂, 咁 A 有可能要排兩次.
頭像被屏蔽
要排兩次,hottoy條款到寫明的
him927 發表於 29-7-2013 10:42 AM

邊度寫? email 揾唔到

謝謝咁多位師兄解答,希望唔駛排兩次啦,現在多一位朋友想找我幫手拿, total我自己加兩個授權,希望唔駛排3次啦...
him927師兄,confirmaion email條款上面只說授權,無講唔可以一齊同一時間拿,唔通我睇錯左? 所以先問問各位大大有無試過咁情況...如果要排3次就die hard了:72::help:{:1_200:}

有無師兄今日去訂可以幫忙問問呢? 謝謝
頭像被屏蔽
點解抽唔睇條款到寫明! 要 !
樓主,HT有份授權書,果次攞貨時個sale話前面個客要用佢哋果份!但當然唔知佢哋係咪咁strength唔比你用你自己寫果份。