Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年1月1日 Sci Fi Revoltech IRON MAN MARK 42 (官圖P.5)

睇個比例好似由其實山口改少少改出黎,個頭都係:67:
睇個比例好似由其實山口改少少改出黎,個頭都係
TsChoi 發表於 30-9-2013 09:34 PM

由山口改出來?
回復 77# mushroom
睇落身型有少少山口mkiii影子,不過都會入
回復  mushroom
睇落身型有少少山口mkiii影子,不過都會入
TsChoi 發表於 30-9-2013 09:49 PM

咁同廠都正常。
請問大大,山口呢隻係咪冇燈架?{:1_215:}
請問大大,山口呢隻係咪冇燈架?
michael838 發表於 30-9-2013 11:41 PM

應該無, 呢個size的 mark 42有燈的, 只有Pi
官圖上色很不錯~~~:58:
回復 81# mushroom 咁呢隻咪全系山口iron man,唯一冇得著,好違和喎:42:
回復  mushroom 咁呢隻咪全系山口iron man,唯一冇得著,好違和喎
michael838 發表於 1-10-2013 03:50 AM

有燈的山口, 無記錯只有頭2隻
:36:原本就咁睇好正, 一睇到屈膝個張....:47:慳返...
原本就咁睇好正, 一睇到屈膝個張....慳返...
kyostanley 發表於 1-10-2013 09:14 AM

搖控版嘛…………………………………………
實在睇唔出可以扮戲入面咁散件飛有咩意思....又唔係出埋隻便服 version....
咁唔通買一隻 Mk 42, 冇拿拿等佢冇左啲手腳?
定係買兩隻先岩? 但冇理由一隻組裝完又會有散件飛黎飛去.....
回復 87# movie_arms
山口Joint可以同figma換:p
回復  movie_arms
山口Joint可以同figma換
TsChoi 發表於 1-10-2013 05:09 PM

可以玩惡搞..........................................
原本就咁睇好正, 一睇到屈膝個張....慳返...
kyostanley 發表於 1-10-2013 09:14 AM

對山口D野都係不抱期望:49: