Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年1月1日 Sci Fi Revoltech IRON MAN MARK 42 (官圖P.5)

如果公佈出tony, 呢隻肯定會大賣!最少我會set 入。
就算shf 出mark乜都好,都唔會夠mark 42 + tony 好玩。
mark 42 精髓在於'散',同轉輪式不謀而合。
真心希望海洋堂'捉到鹿要識脫角'。
如果公佈出tony, 呢隻肯定會大賣!最少我會set 入。
就算shf 出mark乜都好,都唔會夠mark 42 + tony 好玩。 ...
shingotaz 發表於 28-9-2013 09:36 AM

但個頭雕你未必接受到
如果出到好似裝著咁就仲正,不過斷估都無咩邊間廠會咁做
回復 63# 天涯孤客
孩佬都有機既,之前mk iii都有,但質素唔會好得去邊
回復  天涯孤客
孩佬都有機既,之前mk iii都有,但質素唔會好得去邊
TsChoi 發表於 28-9-2013 04:37 PM

孩記係比例最似。

フィギュア詳細

■全高:約155mm
■可動箇所:全18箇所
■ジョイント使用数:16個
8㎜ダブルジョイント×2 / 8㎜ジョイント×8 / 6mmダブルジョイント×1 / 6mmジョイント×1 / 4㎜ジョイント×4

付属品

リパルサーエフェクト×4
オプションハンド×4
ネームプレート×1
Vベース×1

原型師

渡辺 結樹(G-tempest)

希望小売価格:4500円(税込)

(C) MARVEL

http://tokusatsurevoltech.com/series049/
有鞋佬算了 {:1_212:}

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... %2Bselect%2Bironman

mushroom 發表於 30-9-2013 10:10 AM

我覺得,比例最好是孩記。

不過山口了個口大些外,其他都係好正的。  無論價錢,可動,上色等等

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... %2Bselect%2Bironman
mushroom 發表於 30-9-2013 10:26 AM

revo 個爆地超怪 wor ...
睇睇右腳個大肶位, 再睇埋個 膝頭 ... 入面 tony 對腳應該已經 斷左... :69:
另外, 佢隻右手亦未到地面 ... :42:
revo 個爆地超怪 wor ...
睇睇右腳個大肶位, 再睇埋個 膝頭 ... 入面 tony 對腳應該已經 斷左.. ...
Vince 發表於 30-9-2013 12:17 PM

你仲可以揀的只有 Marvel legends 同 Marvel selects
回復 71# Vince

唔怪得Tony要遙控套甲{:1_212:}
整體都可以,除左個頭,塊面某d角度好瘦,某d角度好肥

好抽象

睇到隻腳,就知tony只係遙控緊mark 42:p