Toysdaily 玩具日報

查看: 4644|回復: 11

[其他] i want you to buy war bonds now ~!!!

睇得出有咩5同嗎?

icons版隊長 客串∼

ht 新cap頭好似講: I dont care u buy war bond / ht figures!
我個隻隊長下肢鬆(未至於腳軟),但係膊頭位緊,只可以一格格咁轉動
請問巴打你個隻係唔係咁?
回復 4# 夏金城

我戈隻同你的都差不多,我的如果要大字形咁舉起相手就會顯得冇咩力咁羅!
其實,大家覺得有條熱褲好睇D,定係冇熱褲好睇D???

回復 6# zero_bid_ex

一定係無!
條熱褲GAY味濃郁,留而冇熱褲當佢條LEGGING係緊身褲觀感更好,更似漫畫造型
巴打你隻隊長係唔係除左條褲冇搞其他野?感覺上條腰好似冇咁水桶{:1_197:}
回復  夏金城

我戈隻同你的都差不多,我的如果要大字形咁舉起相手就會顯得冇咩力咁羅!
zero_bid_ex 發表於 29-7-2013 02:21 AM

覺得個BODY關節鬆緊情況有D怪,加埋條水桶腰,有少少想試下換左個BODY佢:67:
回復  zero_bid_ex

一定係無!
條熱褲GAY味濃郁,留而冇熱褲當佢條LEGGING係緊身褲觀感更好,更似漫 ...
夏金城 發表於 29-7-2013 11:13 AM

係呀!我整係除左佢條熱褲咋,其他都冇咩點改動!

而戈條熱褲仔我就比左icons版著,用黎遮住個關節位
覺得個BODY關節鬆緊情況有D怪,加埋條水桶腰,有少少想試下換左個BODY佢
夏金城 發表於 29-7-2013 11:19 AM

而個body我都想同佢換過大隻D,感覺現在戈個好弱雞咁!
頭套攝左入衣領,除左小褲褲。
不過早期的漫畫版,隊長的確係有著小褲褲的,
原來大家的隊長body關節都有問題,
腳鬆,肩格格格,但大字形擧起就無力。
我個隻仲要射里眼同咩星。:26:
拎去換又要等幾個月,換返黎個隻又未必會好過原先的。
War Bond version + Round shield = Classic Look :71: