Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 是我们寵壞HOT TOY

早兩年已經覺..出得太恐怖態度太串...

所以點都唔會買
樓主去佐邊?????
我買到 mark 6之後就無買啦,不喜歡就唔好買la!!
樓主想死咩
係呢度開呢d post
回復 19# lili

樓主可能唔知呢到有幾恐佈~~~~

:51:
ht宜家越来越少shut up,just take my money唧作品
其实lz都喺想讲句stop buying HT嗟,月经贴了~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我反而覺得係Hottoys寵壞了一班大帝(可能又俾人鬧係打手,haha)
kenso23 發表於 29-7-2013 11:31 AM

x2
有時候聽左你意見,但次次你就當左老溤,唔改要小,m記何時有聽過人意見,但就唔駛小,又話唔睇香港市場,我幫你坐大之類既癈話……真係好自我中心,比人當打手我都要講,有時d人插得好過分,有次重要小埋阿陳生老婆仔女,睇見都頂唔順……
頭像被屏蔽
我相信風水輪流轉,花無百日红。  當年Dragon 和 BBI  都勁,現在都沒影。  現在甘多新公司可能兩三年後排位又不一樣。
唔鐘意咪唔好買law , 侯活又唔係你老豆, 你唔係"必須"供養佢喎 !!

再者 , 何須對一間咁既公司講愛??  要講都留返俾家人啦 !

對於HT呢間公司 , 一切建基於金錢(買賣)關係上 , 絕不洩及任何感情, 何須為此動氣呢 !!!
唔完全認同樓主嘅講法,MK7係比之前嘅型號少好多驚喜,仲記得MK6攞到手玩機關都玩咗半日,HT係越出越靚,一年前後同角色嘅進步係好明顯(e.gThor),只係玩家挑剔咗要求高咗,
試問依家有邊間同類型公司可以做得好過HT,唔好同我講Pl,去完動漫睇過實物直頭可以用垃圾級去形容(仲差過NECA件大膠...),但去完今年動漫決定唔再訂HT嘅嘢,同班炒家鬥好辛苦,呢2年排隊訂嘢時間越來越長,由個幾鐘至MK42嘅七個鐘,去到動漫仲離譜,無得排都夠膽死....最唔明連展區都唔開放,睇都無得睇....最後大貨同樣板可以完全唔同,訂咗仲要估估下唔知最後攞到件咩貨...點玩呀...

但佢D  Ironman真係做得好過其他喎!大家看看1/4 嗰d  Ironman,普通品質,高價錢,冇地方擺,自己選擇啦!:38: